Denne one pot pasta med kylling i karry sovs og spaghetti er endnu en af mine nemme opskrifter på bloggen. Når vi snakker retter med spaghetti er det ofte spaghetti med kødsovs der kommer på tale men der er altså kæmpe potentiale i disse lange pastaer. Vi spiste denne one pot pasta med kylling med 3 børn om bordet og de spiste store mængder alle tre – kæmpe hit!
One pot pasta med kylling – retter med spaghetti
Retter med spaghetti er jeg vild med, jeg kan faktisk bedre lide spaghetti end andre pastatyper. Denne one pot pasta med kylling kan selvfølgelig også laves med traditionelt pasta eller med frisk pasta. Du kan også sagtens skifte din kylling ud med oksekødsstykker, rejer eller svinekorteletter i skiver. Kun fantasien sætter grænser. Det samme gør sig gældende når det kommer til grøntsager. Put gerne gulerødder, peberfrugter, tomater eller andre skønne grøntsager heri som supplement til din broccoli og blomkål. Du kan også gå hele vejen og lave retten fuldkommen om, dette kan være ved at smide paprika i retten i stedet for karry.
Vil du prøve en anden one pot? Så prøv denne med karry, kødboller og kartofler.
Kylling i karry sovs er jo generelt et kæmpe hit, uanset om vi snakker ris, pasta eller kartofler. Det smager skønt! Kylling og karry er en virkelig lækker kombination i sig selv. Sammen med spaghettien og grøntsagerne giver det en dejlig smag.
Kylling i karry sovs og spaghetti
Karry sovs og spaghetti lyder måske lidt skørt, men jeg lover at kombinationen smager skønt! Prøv denne kylling i karry sovs og spaghetti og bedøm selv. Jeg er sikker på at her vil være med mig, når i selv har prøvet den. Det er i hvert fald en ret som jeg konstaterede som et stort hit hos børnene, så det er jo første step på vejen.
Prøv også min opskrift med tun og spaghetti her.
One pot pasta med kylling i karry sovs og spaghetti
Ingredienser
- 10 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 1 spsk olie
- 3-5 spsk karry
- 500 gram kylling
- 1 liter vand (eller mere - det skal dække kylling og spaghettien)
- 400 gram spaghetti
- 1 dåse kokosmælk
- ½ broccoli
- ½ blomkål
- 1-2 boullion terninger (grønt eller kylling)
- salt
- evt. jævning (det kan være nødvendigt at tykne det lidt)
- evt. brød som tilbehør
Sådan gør du
- Gør alting klar - skær broccoli og blomkål i mindre stykker. Pres dine hvidløg. Hak løget fint. Skær kyllingen i mindre stykker.
- Find en stor gryde. Put olie, løg, presset hvidløg og karry heri. Steg det af inden du tilføjer kyllingen.
- Lad kyllingen stege i omkring 2 minutter inden du tilføjer vandet. Derefter knækker du spaghettien over og tilføjer til gryden. Både spaghetti og kylling skal være dækket af vand.
- Sæt dit brød i ovnen.
- Når spaghettien er ved at være kogt tilføjer du broccoli, blomkål, kokosmælk, bouillon og lidt salt. Hvis der ikke er mere væske tilbage tilføjer du lidt ekstra, men ellers røre du bare godt rundt. Kog videre et par minutter under låg.
- Smag til med salt og eventuelt en ekstra boullionterning hvis du kun brugte en fra starten og der mangler lidt smag. Jævn eventuelt din sovs en smule hvis den er meget tynd.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!