Denne opskrift på en nem wokret med nudler og svinemørbrad er super lækker! Du kan spise den præcis som den er eller freestyle den efter egne smagspræferencer hvis du har lyst. Mere om det længere nede.
Mørbraden jeg bruger er en svinemørbrad. Det kan man ofte købe ret billigt i diverse supermarkeder og så kan det bruges til alverdens forskellige lækkerier. Jeg er vildt med en god omgang mørbradgryde men også fyldte mørbrad, mørbrad i sousvide eller diverse wokretter når den står på svinemørbrad hos os.
Fik du lyst til mørbradgryde? Så prøv min opskrift.
Wokret med nudler
En wokret med nudler tager ikke lang tid at bikse sammen. Man kan sagtens bruge kylling i stedet for at lave en wokret med svinemørbrad. Det er både nemt og billigt. Når vi får wokret med nudler er det oftest med kylling, men denne gang havde jeg et par svinemørbrad i min fryser, så det blev altså til en nem wokret med svinemørbrad. Svinemørbraden skal afpudses hvis den ikke er det fra forretningens side. Der plejer jeg blot at skære alle hvide “belægninger” og sener fra svinemørbraden. De kan dog også købes afpudset hvis du ikke selv vil kaste dig ud i det, men så koster de typisk en smule mere.
Nem wokret med svinemørbrad
Jeg lovede jo at komme med nogle ændringer længere oppe og man skal jo holde hvad man lover. Hvis du ikke har lyst til at prøve denne wokret med nudler så kan du bruge nogle ris fra gårsdagens aftensmad eller koge nogle i dagens anledning. Du kan også sagtens bruge risnudler i stedet for almindelige nudler. I forhold til grøntsagerne kan du skifte ud eller tilføje som du har lyst. Af gode forslag kan jeg nævne broccoli, gulerødder, bønnespirer, bambusskud, porre eller forårsløg. Du kan også sagtens berige opskriften med soyasovs, fishsauce, frisk presset lime, teriyaki sauce eller andre asiatiske lækkerier. Kun fantasien sætter grænser!
Prøv også mine nudler med teriyaki sovs.
Nem wokret med nudler og svinemørbrad.
Ingredienser
- 1 hel svinemørbrad (afpudset)
- salt
- peber
- ½ rødløg
- 3 fed hvidløg
- 8-10 minimajs
- 100 gram sukkerærter
- 150 gram små tomater
- 2 blokke nudler
- vand
- persille som topping
Sådan gør du
- Kog noget vand i en el-kedel.
- Skær din mørbrad i mindre stykker. Steg det i en wok gryde med lidt salt og peber.
- Put dine nudler i en skål og hæld det kogende vand udover. Lad dem bløde op.
- Pres dine hvidløg ned i din wok med mørbrad. Rør godt rundt.
- Skær dit rødløg ud og tilføj det til din wok. Rør igen.
- Skær minimajs, sukkerærter og tomater i mindre stykker.
- Tilføj dine grøntsager og nudler til din wok. Lad det stege sammen i 2 minutters tid og server det derefter med frisk hakket persille på toppen.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!