Jeg elsker elsker mexicansk mad! Det smager fantastisk og det er vildt nemt at tilberede. Denne gang stod menuen på lækre mexicanske pandekager.
En af de nemmeste men også bedste retter er mexicanske pandekager med oksekød. Min opskrift er super simpel og lækker. Pigerne fik rejer i stedet for oksekød, ingen af dem er fans af oksekød nemlig..
Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 20 minutter
Heraf arbejdstid: 20 minutter.
Ingredienser:
400 gram oksekød.
1 pose tortillas.
1 pose mexikansk krydderi (tacospice).
1 peberfrugt.
1 rødløg.
Chedderost efter smag.
Salat.
Agurk.
Majs.
Cremefraiche.
Kunne du tænke dig noget andet fyld? Så er pulled chicken et udemærket bud! Læs her hvordan.
Fremgangsmåde:
1. Steg køddet. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Skær peberfrugt og rødløg i “skiver”.
3. Når køddet er gennemstegt putter du krydderi, rødløg og peberfrugt i.
4. Lad kødet stege en smule mere mens du finder et indfast fad.
5. Tag en pandekage, put kød i, drys lidt ost, fold pandekagen sammen og læg den i et fad.
6. Når alle pandekagerne er lavet drysset du ost ovenpå.
7. Pandekagerne skal i ovnen i ca 5 minutter til osten er smeltet.
8. Mens du venter skal salaten og agurkerne skæres ud.
9. Pandekagerne serveres med majs, agurk, salat og cremefresie.
Savner du mere inspiration til mexicansk mad? Så prøv denne tortilliatærte!
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at smide en kommentar til retten her på bloggen, hvis du har spørgsmål, ønsker eller andet.