Inspiration til en virkelig lækker omgang halloween aftensmad. Mumie pølsehorn med blod, græskar grøntsager med dip og nachos med bræk og blod. Halloween aftensmad inspiration er der masser at hente af rundt omkring på nettet, jeg har personligt en svaghed for snack udgaverne af halloween aftensmaden. Vi laver gerne 3-4 forskellige små halloween retter og serverer samlet til stor glæde for børn og voksne herhjemme.
Mumie pølsehorn med blod.
Mine mumie pølsehorn med blod er ganske enkelt pølsehorn med butterdej snoet rundt om pølsen. Mumierne dyppes i ketchup og nydes lune. De kan også sagtens spises i madpakken nogle dage efter. Jeg opbevarer dem blot i en lufttæt beholder i køleskabet, så kan de sagtens holde 3-4 dage på køl.
Græskar grøntsager med dip.
Mine græskar grøntsager med dip er et fad med gulerødder og dip. Jeg bruger bare den dipmix vi bedst kan lide herhjemme – pt. er det den røde fra taffel der hedder fredagsmix når det kommer til dip til gulerødder. Jeg putter dippen i små beholdere så de kan fungere som øjne. Derudover skærer vi agurker ud som top og bund. Kun fantasien sætter grænser dog.
Halloween nachos med bræk og blod.
Det lyder bestemt ikke lækkert at serverer en omgang halloween nachos med bræk og blod. Det er dog ikke så slemt som det lyder. Jeg har blot kaldt tingene klamme ting. Blod er salsa mens bræk er goucamole. Begge dele serveret til en hel amindelig omgang nachos med masser af revet ost på toppen. Whats not to like.
Halloween aftensmad inspiration.
Mangler du stadig halloween aftensmad inspiration? Jeg har lavet flere forskellige opskrifter gennem tiden her på bloggen, du kan blandt andet prøve følgende:
- Mumie pølsehorn med almindelig dej i stedet for butterdej hvis du ikke er fan af butterdejen.
- Små pizzaer der er klædt ud som monster og med edderkopper på.
- Når vi er ved edderkopperne kan du også lave oreo edderkopper med kindersurprice.
- I sidste uge delte jeg min opskrift på små halloween burgers med cheddarost og salat.
Halloween aftensmad inspiration
Ingredienser
Mumiepølsehorn med blod
- 12 styk pølsehornspølser.
- 1 rulle butterdej.
- Æg eller mælk til pensling.
- Ketchup.
Halloween nachos med bræk og blod
- 1 pose tortilla chips.
- Cheddarost. (gerne frisk revet fra en blok)
- Mozzarellaost.
- Cremefraiche.
- Avocado.
- Guacamole mix.
- Salsa.
Grøntsagsgræskar
- Gulerødder.
- Agurker.
- Cremefraiche.
- Dipmix.
Sådan gør du
- Start med at røre din dipmix sammen med cremefraiche og fordel i to små skåle. Skræl dine gulerødder og skær dem i passende størrelser. Skær derefter agurker ud til top og bund.
- Læg gulerødderne på en tallerken eller et fad i et græskar mønster med dip skålene som øjne og agurk som den grønne top og bund.
- Jeg tænder derefter ovnen på 180 grader varmluft. Find to bageplader, put bagepapir på.
- Start med dine pølsehorn. Skær butterdejen i aflange strimler. Rul dem omkring dine pølser. Bare rul dem rodet omkring så de ligner mumier.
- Læg dem på en bageplade, pensel dem med lidt sammenpisket æg eller mælk og bag dem cirka 10-15 minutter i ovnen til de er gyldne og gennembagt.
- Dine nachos fordeles på den anden bageplade fordel mozzerellaost ovenpå og riv cheddar ovenpå. Smid det i ovnen til osten er smeltet.
- Mens tingene er i ovnen anretter du salsa, cremefraiche og ketchup i skåle. Find derefter en skål til goucamole som du laver ved at mose 1-2 avocadoer godt sammen. Tilføj goucamole mix og cremefraiche, mængderne her kommer an på dine præferencer. Husk at smage til. Smid goucamole i en skål også.
- Anret et fint halloween fad med dine delkomponenter: græskargrøntsager, mumiepølsehorn med blod og nachos med bræk og blod. Server straks herefter.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!