I morgen går jeg på ferie i 3 uger (yaay!) og i den anledning skulle mine kollegaer selvfølgelig ikke snydes for lidt lækkerier. Jeg fik Jesper til at bage en AMO drømmekage (det er ca hvad kokkeegenskaberne rækker til hos ham – tilgengæl er han fantastisk til at ryde op og gøre rent!) mens jeg selv lavede 2 slags triple chokolade brud, disse ala smores! Lad mig bare sige – de faldt bestemt i god jord både hos mine og Jespers kollegaer!
Du kan også prøve min banankage – den er så god!
De er vildt nemme at lave og man kan variere dem til uendelighed! Jeg lavede 2 slags – den ene opskrift er herunder med smores mens den anden kan findes her – Triple chokolade M&M’s og nougat brud.
Du kan sagtens droppe daimen hvis du ønsker en helt traditionel smores chokolade. Men de små stykker knasende daim er altså ikke at kimse af.
Triple chokolade s'mores brud
Ingredienser
- 300 gram mørk chokolade
- 200 gram lys chokolade
- 100 gram hvid chokolade
- 5-6 styks digestive kiks
- 100 gram skumfiduser
- 150 gram daim
Sådan gør du
- Beklæd en form med bagepapir.
- Skær kiks, skumfiduser og daim i små stykker.
- Fordel fyldet i formen.
- Smelt de 3 slags chokolade over hver deres vandbad.
- Start med at hælde den mørke chokolade over og rør det lidt sammen så chokoladen dækker alt fyldet.
- Put det lyse chokolade ovenpå i et jævnt lag.
- Dekorer med den hvide chokolade.
- Stil på køl eller i fryseren til chokoladen har sat sig.
- Skær chokoladebrudet ud i mundrette bider.
Noter
Velbekommen!
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar her på bloggen hvis du har spørgsmål til maden eller andet, jeg er desuden at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op.Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Okay det lyder virkelig nemt!!! Det kunne godt være man skulle prøve den
Det er nemt! Så det synes jeg klart at du skal gøre 🙂
[…] i kan læse HER lavede jeg igår 2 variationer af disse triple chokolade brud til mine kollegaer i anledning af min […]