I dag stod menuen på lasagne suppe, hvilket var super lækkert, men det kommer vi til, lige om lidt. Det har været en vildt spændende dag i dag! Vi fået huset vurderet af en ejendomsmægler og hvis alt går efter planen, ryger huset på boligmarkedet til januar. Det bliver både en hård og spændende periode i vores liv. Hvor vi kaster os ud i nye eventyr. Nå men denne lasagnesuppe blev hurtigt bikset sammen efter besøget.
Nem lasagnesuppe opskrift
Det værste ved hussalget er nok at jeg mister mit skønne køkken! Jeg er virkelig glad for det lækre køkken vi har fået os. Og jeg ville ønske at vi kunne tage det med, men desværre ikke!
Nå – efter besøg af mægleren og 2 trætte børn, som har været syge denne uge. Ellie har været hjemme fra vuggestuen hele ugen. Derfor skulle aftensmaden både være nem og lækker. Menuen stod derfor på lasagnesuppe – en virkelig nem, virkelig lækker og helt igennem skøn suppe, med masser af fyld og kraft. Som tilbehør til suppen fik vi ‘tomatsalat’ bestående af tomater i skiver, mozzerella i skiver og pesto på toppen.
Lasagne suppe og andre supper
Lasagne suppe egner sig virkelig godt til efteråret og vinteren hvor kulden er begyndt at tage fat i landet. Jeg er vild med supper, nogle af mine andre favoritter er; cheeseburger suppe, pesto suppe og tomatsuppe.
Man kan hvis man har lyst smide en masse grøntsager i denne lasagne suppe – det giver både fyld men det øger også sundheden i retten. I dag var klokken tæt på spisetid, så jeg sprang grøntsagerne over – men jeg kan anbefale gulerødder, majs, ærter og edamamebønner til suppen.

Lasagne suppe - nem lasagnesuppe opskrift.
Ingredienser
- 500 gram hakket oksekød
- 2 boullionterninger (grøntsagsboullion eller okse)
- 1 røgløg
- 1 dåse tomatpure
- 1,2 liter vand
- 1 spsk oregano
- salt
- 250 gram fuldkornspasta
Tomatsalat
- 2 tomater
- 2 mozerellaostekugler
- 2 spsk pesto (grøn)
Sådan gør du
- Brun kødet i en stor gryde mens du hakker løg.
- Tilsæt løg til kødet.
- Når kødet er helt brunt tilsætter du tomatpure, boullion og oregano - lad det stege kort.
- Tilsæt vand og pasta og lad det simre til pastaen er færdigkogt.
- Mens suppen koger ind skæres tomat og mozerella i skiver. Put pesto på toppen.
- Smag suppen til med salt og server derefter rygende varm med lidt mozerellaost på toppen.
Noter
Velbekommen,
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
De 400-500 gram grøntsager som kan tilsættes sammen med andet så der er mad til 2 dage, har du evt erfaring med at det kunne være nogle frostgrøntsager? og evt hvilke?
Hvis du ikke har erfaring kan du så evt forestille dig kan det kunne være muligt? Hvis ja hvilke?
Frostgrøntsager er super fine 🙂 ..
Jeg har lavet suppen med både revet gulerødder (friske gulerødder som jeg har revet og frosset), majs, ærter og edamamebønner 🙂
Brug blot de grøntsager som du normalt ville putte i en lasagne 🙂 ..
Spinat er også lækkert, der har jeg dog kun forsøgt mig med den friske version.
Med venlig hilsen
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor