#Hashtagmor

Opskrifter, mad og kærlighed

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad ideer
    • Frokost ideer
    • Opskrifter aftensmad
    • Bagning
    • Gryderetter
    • Suppe opskrift
    • Tærte opskrift
    • Vegatar opskrifter
    • Tapas opskrifter
    • Opskrifter sous vide
  • Madplan
    • Madplan
    • Billig madplan – budget madplan
  • Opskrifter til forskellige anledninger
    • Opskrifter til påske
    • Opskrifter til halloween
    • Opskrifter til jul
juli 16, 2018

Mexicansk inspireret mini farsbrød.

Jeg elsker farsbrød, græsk farsbrød, kylling farsbrød, forloren hare, you name it, det smager skønt og er super let at lave. Denne gang røg der nogle små og lækre mexicansk inspireret mini farsbrød på bordet hos os.

Mexicansk inspireret mini farsbrød.

Jeg har tidligere lavet græske mini farsbrød, find den opskrift her.

Mine børn var vilde med det … butterdejen altså … De spiser ikke så ofte kødet, men hey, de smager altid på det jeg servere, så fred vær med det. Som tilbehør havde jeg kogt ris og puttet lidt topping på toppen af risene og så serverede jeg retten med lidt sød chili sovs til, det smager fantastisk til ris jo.

Mexicansk inspireret mini farsbrød.

Farsbrød af kylling? Prøv min kyllingrulle her.

Disse mini farsbrød er inspireret af et almindeligt mexicansk inspireret farsbrød jeg plejer at lave (den opskrift skal jeg også nok putte på bloggen indenfor den nærmeste fremtid) derudover har jeg benyttet Julia fra OneKitchenblog.com’s måde at skære dem ud på. Jeg laver ofte farsbrød – men jeg havde aldrig tænkt over at skære dem på denne måde, det gør dem super lækre og sprøde, i og med at kødsaften har mulighed for at løbe ud under bagningen, normalt pakker jeg farsbrødet helt ind, hvilket også er lækkert, men de bliver knap så sprøde.

Mexicansk inspireret mini farsbrød.

Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 35 minutter.
Heraf arbejdstid: 20 minutter.

Ingredienser:
Mexicansk inspireret mini farsbrød:
500 gram hakket oksekød.
1 rulle butterdej.
1 cheddaroste blok (150 gram)
2 forårsløg.
1 rød peberfrugt.
1 rødløg.
1/2 glas salsa.
En håndfuld tortilliachips.
1 æg.

Tilbehør:
250 gram ris.
Persille.
Sweet chili sovs.

Fremgangsmåde:
1. Hak grøntsagerne.
2. Skær 4/5 dele af osten i små tern.
3. Bland ostetern sammen med kød, grøntsager/løg og salsa, bland det godt sammen.
4. Rul din butterdej ud.
5. Dej dit kød i 2 lige store dele og form hver del til en pølse ude i begge kanter af dejen.
6. Skær dejen over på midten og rul det stramt sammen.
7. Skær hver stang ud i 8 stykker, så du har 16 små hapsere.
8. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
9. Pensel lidt æg på toppen af hver, riv ost udover og knus tilsidst tortilliachips udover.
10. Sæt dine mini farsbrød i ovnen, 180 graders varmluft i 20-25 minutter, til de er brune og lækre.
11. Kog dine ris imens kødet er i ovnen.
12. Drys cheddarost og persille udover dine kogte ris.

Server dine mexicansk inspireret mini farsbrød med cheddartoppet ris og sweet chili sovs.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on LinkedIn (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Cheeseburger med hjemmerørt mayo, pomfritter og bearnaise.
Risotto med crispy bacon.

3 comments

  • kathrine
    juli 16, 2018

    Hvor ser det bare vildt lækkert ud, måms! Tak for en god opskrift 🙂

    https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

    Reply
    • hashtagmor
      juli 18, 2018

      Hvor er du sød – selv tak!! 🙂

      Reply
  • Mini farsbrød med de skønneste kartofler i fad - nem hverdagsmad.
    juli 23, 2019

    […] Vil du gerne prøve nogle andre farsbrød? Så prøv mine mexicanske farsbrød som du finder her. […]

    Reply

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem er jeg?

Velkommen til #hashtagmor, en blog om mad, børn og mit liv på godt og ondt.

Jeg er en femogtyve år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent, instagrammer og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, lidt for ærlige indlæg, alt for meget foodspam og en blog skrevet, lige fra hjertet.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

Opskrifter med ost

Tun sandwich med smeltet mozzerella og avokado. #hashtagmor

Opskrifter med kylling

Kylling i pikantsovs med ovnkartofler

Lækkerier

Lækre lakrids marengs kyskager. #hashtagmor

Mad på 15 minutter

Nem og lækker pasta med crispy bacon.

One pot – nemme retter

One pot pasta med kødboller - nem og lækker børnefavorit. #hashtagmor
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.