Super lækker drømmekage snickers er en skøn snickers kage, med inspiration fra drømmekage. Jeg har taget det bedste fra begge verdner og kombineret i en himmelsk mundfuld. Denne snickers kage med kondenseret mælk er virkelig nem at lave og pynter fint på kaffebordet.
Den smukkeste kage med det bedste fra to verdener!
Drømmekage snickers…
… er en virkelig sød kage, det er altså ikke den kage du skal forvente at kunne spise det hele af, hvis du har en nogenlunde normal “sukkergrænse”. Det har jeg ikke, men jeg kan alligevel ikke spise ret meget mere end to stykker af denne kage. Drømmekage snickers er dog alligevel en virkelig lækker snickers kage, med masser af kendte ting fra begge kager. Vi har bunden af kagen som er en kombination af ingredienserne fra drømmekage topping og drømmekage bund. Fyldet på min drømme snickers kage består af karamel med peanuts, som man finder i den traditionelle snickers. Afslutningsvis er det tilført et lag chokolade, igen et kendetegn fra snickers.
Du kan også prøve mine triple chokolade hapsere – med M&M’s med peanuts og nougat i.
En skøn snickers kage med kondenseret mælk
Der findes masser af snickers kage på nettet, men hvad der adskiller denne fra de andre, er altså min kombination af snickers kage og drømmekage. Det er altså to kager der er et hit!
Denne kage med kondenseret mælk består at en bund der mest af alt minder om toppingen på en drømmekage. Dernæst er der et lag med karamel der er lavet af kondenseret mælk og peanuts. Afslutningsvis er der et tykt lag chokolade der giver det sidste finish til kagen. Du kan både servere kagen til hverdag og til fest!
Vil du hellere prøve en almindelig drømme kage med mandeltopping, så kan du finde min opskrift her.
Drømmekage snickers - en skøn snickers kage med kondenseret mælk.
Ingredienser
Bunden
- 150 gram smør
- 150 gram brun farin
- 75 gram kokos
- 150 gram mel
- 1 æg
Karamel fyld
- 1 dåse sødet kondenseret mælk
- 2 spsk lys sirup
- 1 tsk flagesalt
- 1 spsk smør
- 1 dl saltede peanuts
Topping
- smeltede chokolade (gerne tre slags) (mængde efter lyst)
- hakket peanuts (hvis du har lyst)
Sådan gør du
- Smelt smør, farin og kokos sammen i en gryde. Når det er smeltet sammen, skal det tages af varmen og mel + æg blandes i.
- Beklæd en form med bagepapir, fordel dejen i formen i et tyndt lag.
- Sæt bunden i ovnen, 180 grader i 15 til 20 minutter.
- Bland kondenseret mælk, sirup, flagesalt og smør i en gryde og lad det varme ved mellem varme. Rør jævnligt til du har en lækker karamel - det tager 10 til 15 minutter. Tilsæt dine peanuts og rør dette godt sammen.
- Dit karamel lag skal nu ovenpå drømmekagebunden og dernæst bages den igen - ca 15 minutter på 180 grader eller til karamellen har sat sig og fået lidt farve.
- Smelt chokolade til topping, jeg brugte 3 slags og lavede mønster men du kan også sagtens nøjes med en type og drysse hakket peanuts ovenpå efterfølgende.
- Sæt kagen på køl i nogle timer - min stod i 4 timer inden den blev skåret i hapsere og serveret.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
Hvilken størrelse form er opskriften beregnet til?
Jeg brugte en 15 x 20 form cirka 🙂
Med venlig hilsen
Michelle Elbæk Jensen
Kan den tåle at komme i fryseren
Det har jeg desværre ikke forsøgt 🙂