#Hashtagmor

Opskrifter, mad og kærlighed

  • Opskrifter
    • Morgenmad ideer
    • Frokost ideer
    • Opskrifter aftensmad
    • Bagning
    • Gryderetter
    • Suppe opskrift
    • Tærte opskrift
    • Vegatar opskrifter
    • Tapas opskrifter
    • Opskrifter sous vide
  • Madplan
    • Madplan
    • Billig madplan – budget madplan
  • Opskrifter til forskellige anledninger
    • Opskrifter til påske
    • Opskrifter til halloween
    • Opskrifter til jul
december 12, 2018

Tacoskåle med masser af lækkert fyld

Jeg gik og kiggede rundt på bilkas hylder for et par uger siden, da jeg faldt over disse tacoskåle – dem har jeg set på tidligere, faktisk flere gange, men jeg er altid endt med at købe tacoskaller i stedet, for det kender man jo. Men disse tacoskåle smagte virkelig skønt! Det er bestemt ikke sidste gang de ryger i vognen.

Tacoskåle med masser af lækkert fyld #hashtagmor

Du kan også prøve mine mexicanske pandekager, hvis du er mere til at prøve det.

Jeg serverede dem med rimelig standart fyld – men det er efter min mening også virkelig en herlig cocktail! Jeg overdriver seriøst altid med cheddarosten, det sker bare helt af sig selv. Måske er det i virkeligheden mit signatur? Lidt for meget ost – hehe.

Mine tacoskåle blev fyldt til renden med masser af kød, ærteskud, gulerodsstrimler, majs og masser af cremefresie og salsa. Jeg toppede selvfølgelig med masser af cheddarost. Jeg bruger helst cheddarost på blok, det river vi direkte ved bordet på mit super cute og mega smarte mini rivejern.

Tacoskåle med masser af lækkert fyld #hashtagmor

Mine gulerodsstrimler er simpelthen blot lavet med en gulerodsskræller. Jeg skrællede blot mine gulerødder og smed det ud. Derefter skrællede jeg videre ind til midten – resterne snacker man selvfølgelig blot under madlavningen, eller skærer i meget små stykker der kan smides i kødet.

Jeg har tidligere her på bloggen delt nogle skønne tortilliatærter – du kan prøve min variant med oksekød her.

Tacoskåle med masser af lækkert fyld #hashtagmor

Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 20 minutter
Heraf arbejdstid: 20 minutter.

Ingredienser:
500 gram oksekød.
1 pose mexicansk krydderi (tacospice).

Chedderost (gerne en blok).
Salat – jeg brugte ærteskud.
Agurk.
Majs på dåse.
2 gulerødder i strimler.

Salsa.
Cremefraiche.

8 styks tacoskåle.

Fremgangsmåde:
1. Brun dit kød. Tænd ovnen på 180 grader.
3. Når dit kød er gennemstegt putter du krydderi i.
4. Lad kødet stege en smule mere mens du gør grøntsager og tacoskålene klar.
5. Læg dine tacoskåle i ovnen.
6. Skyld salaten, åben og skyld dine majs, skær din agurk i skiver og skær dine gulerødder i strimler.
7. Dine tacoskåle skal kun være i ovnen indtil de er lune.
8. Dine tacoskåle serveres med kød, grøntsager, friskrevet cheddarost, salsa og cremefraiche.

Velbekomme!

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on LinkedIn (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Mini frikadeller og stuvet spidskål
Madplan 16.12.18.

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem er jeg?

Velkommen til #hashtagmor, en blog om mad, børn og mit liv på godt og ondt.

Jeg er en femogtyve år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent, instagrammer og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, lidt for ærlige indlæg, alt for meget foodspam og en blog skrevet, lige fra hjertet.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

Opskrifter med ost

Tun sandwich med smeltet mozzerella og avokado. #hashtagmor

Opskrifter med kylling

Kylling i pikantsovs med ovnkartofler

Lækkerier

Lækre lakrids marengs kyskager. #hashtagmor

Mad på 15 minutter

Nem og lækker pasta med crispy bacon.

One pot – nemme retter

One pot pasta med kødboller - nem og lækker børnefavorit. #hashtagmor
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.