Jeg gik og kiggede rundt på bilkas hylder for et par uger siden, da jeg faldt over disse tacoskåle – dem har jeg set på tidligere, faktisk flere gange, men jeg er altid endt med at købe tacoskaller i stedet, for det kender man jo. Men disse tacoskåle smagte virkelig skønt! Det er bestemt ikke sidste gang de ryger i vognen.
Du kan også prøve mine mexicanske pandekager, hvis du er mere til at prøve det.
Jeg serverede dem med rimelig standart fyld – men det er efter min mening også virkelig en herlig cocktail! Jeg overdriver seriøst altid med cheddarosten, det sker bare helt af sig selv. Måske er det i virkeligheden mit signatur? Lidt for meget ost – hehe.
Mine tacoskåle blev fyldt til renden med masser af kød, ærteskud, gulerodsstrimler, majs og masser af cremefresie og salsa. Jeg toppede selvfølgelig med masser af cheddarost. Jeg bruger helst cheddarost på blok, det river vi direkte ved bordet på mit super cute og mega smarte mini rivejern.
Mine gulerodsstrimler er simpelthen blot lavet med en gulerodsskræller. Jeg skrællede blot mine gulerødder og smed det ud. Derefter skrællede jeg videre ind til midten – resterne snacker man selvfølgelig blot under madlavningen, eller skærer i meget små stykker der kan smides i kødet.
Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 20 minutter
Heraf arbejdstid: 20 minutter.
Ingredienser:
500 gram oksekød.
1 pose mexicansk krydderi (tacospice).
Chedderost (gerne en blok).
Salat – jeg brugte ærteskud.
Agurk.
Majs på dåse.
2 gulerødder i strimler.
Salsa.
Cremefraiche.
8 styks tacoskåle.
Fremgangsmåde:
1. Brun dit kød. Tænd ovnen på 180 grader.
3. Når dit kød er gennemstegt putter du krydderi i.
4. Lad kødet stege en smule mere mens du gør grøntsager og tacoskålene klar.
5. Læg dine tacoskåle i ovnen.
6. Skyld salaten, åben og skyld dine majs, skær din agurk i skiver og skær dine gulerødder i strimler.
7. Dine tacoskåle skal kun være i ovnen indtil de er lune.
8. Dine tacoskåle serveres med kød, grøntsager, friskrevet cheddarost, salsa og cremefraiche.
Velbekomme!
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.