Som nogle af jer måske ved har min mand altid mange sjove ideer – han er mega kreativt tænkende, men han er elendig til at udføre projekterne – her kommer jeg så ind i billedet. Jesper kunne godt tænke sig at kaste sig ud i noget chokoladeproduktion, så vi fandt sammen på nogle skønne opskrifter.
Vi har før lavet disse, Triple Chokolade S’mores brud og disse Triple chokolade M&M’s og nougat brud – begge slags med stor succes.
Da Jesper og jeg for mange år siden lærte hinanden at kende, var han vild med at spise chokolade og chips på sammen tid, fordi han godt kunne lide smagen af det sammen – så for en uges tid siden, kastede vi os ud i projekt ‘triple chokolade brud, med salt chips og riesen’, bare som en test. Det blev virkelig vellykket!
Ingredienser:
100 gram mørk chokolade.
50 gram lys chokolade.
50 gram hvid chokolade.
8 riesen.
1 god håndfuld salt chips.
Fremgangsmåde:
1. Beklæd en form med bagepapir.
2. Skær riesen i tern og knus chipsene.
3. Fordel chips og riesen i formen.
4. Smelt de 3 slags chokolade over hver deres vandbad.
5. Start med at hælde den mørke chokolade over og rør det lidt sammen så chokoladen dækker alt fyldet.
6. Put det lyse chokolade ovenpå i et valgfrit mønster.
7. Dekorer til slut med den hvide chokolade.
8. Stil på køl eller i fryseren til chokoladen har sat sig.
9. Skær chokoladebrudet ud i mundrette bider.
Opbevares på køl, men riesen bliver ret hård, så den kan med fordel tages ud inden den spises. Jeg spiste dog også et par stykker (eller 10) direkte fra køl, og alle mine tænder sidder i munden endnu 😉
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.