En skøn omgang croissant på dåse med fyld af burger. Fyldt croissant med oksekød, cheddarost og løg inspireret fra burgers serveret med en hjemmelavet klassisk burger dressing. Denne omgang croissant med fyld smager skønt og er nemme at lave.
Fyldt croissant med oksekød, cheddarost og løg
Skønne små hapser som er nemme at lave og som børnene elsker! Mine to spiste med velbehag og de skal helt sikkert på menuen igen en dag hvor jeg laver en dobbelt portion så der er til madpakkerne også.
Du kan også lave min burgerroulade, den er et kæmpe hit!
Klassisk burger dressing opskrift til dine croissant med fyld
Som tilbehør til dine croissant med fyld af oksekød, cheddarost og løg har jeg lavet en klassisk burger dressing – min opskrift er super nemt at lave og den smager skønt! Hvis du har lyst kan du hakke lidt syltede agurker og et halvt almindeligt løg fint og tilføje til dine burger dressing, det er også virkelig lækkert! Jeg foretrækker dog varianten uden til disse croissanter med fyld. Men skal du bruge en klassisk burger dressing til din cheeseburger anbefaler jeg helt klart løg og syltede agurker.
Den nemmeste opskrift med croissant på dåse med fyld af burger
Jeg har aldrig prøvet at lave en croissant dej fra bunden, men det er også så nemt med croissant på dåse, så derfor har jeg aldrig haft lyst. Dejen giver de skønneste croissant med fyld og disse er jo som bekendt fyldt croissant med oksekød, cheddarost og løg.
Jeg har serveret mine burger croissant med salat og agurk ved siden af – man kan også skærer dem op og fylde dem hvis man har lyst til det.
Jeg har tidligere lavet disse med kinderfyld – de smager skønt!
Croissant på dåse med fyld af burger - Croissant med fyld
Ingredienser
Croissant med fyld
- 400 gram hakket oksekød.
- ½ almindeligt løg.
- Olie.
- Salt.
- Peber.
- 100 gram cheddarost i blok.
- 1 dåse croissant dej.
Burgerdressing
- 4 spsk mayonnaise.
- 1 spsk ketchup.
- 1 spsk sød sennep.
- 1 tsk hvidløgspulver.
- 1 tsk paprika.
- Salt og peber.
Derudover
- Salat.
- Agurk.
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Del kødet i 6 lige store stykker. Form det som aflange lidt firkantet pølser. Krydder med salt og peber.
- Steg dine bøffer på en pande i lidt olie. Vend dem løbende.
- Skær dit løg i ringe. Put også dem på panden med bøfferne. (jeg valgte en pande der var stor nok til begge dele og lod dem være i den ene side)
- Åben din croissant dej på dåse og rul det ud. Skær de 6 stykker fri.
- Skær 6 gode stykker cheddarost ud.
- Put osten på hver af de 6 stykker croissant dej. Put derefter bøfferne på når de er færdige og afslut med lidt bløde løg.
- Rul dine croissant med fyld sammen og læg dem på en bageplade. De skal nu bage i ovnen i 12-15 minutter til de er gennembagt.
- Mens de er i ovnen laver du din hjemmelavet burger dressing - her blander du bare alle ingredienserne sammen og smager til med krydderierne.
- Skær desuden din salat og agurk i mindre stykker så du kan spise det sammen med dine croissanter når de er færdige i ovnen.
- Dine croissanter er færdige når dejen er hævet godt op og er lysebrun. Server straks herefter. Velbekommen!
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!