Påsken er ovre os, det betyder påskefrokoster til den store guldmedalje med traditionelle retter og påskeæg i massevis – det skal da nydes med en omgang påske brud, skal det ikke?
Jeg siger ikke at det sker for alle, jeg siger heller ikke at det sker for mig, okay det gør det, men man får ofte købt liiidt for meget påskeslik heromkring. Heldigvis har jeg en løsning på det! Du skal bare læse videre længere nede 👇
Chokoladebrud er en nem men yderst lækker form for konfekt/slik. De af mine læsere der har forsøgt sig med opskrifterne er alle vendt tilbage med gode resultater!
Jeg har tidligere lavet disse varianter, opskriften finder du ved at klikke på navnet:
M&M’s og nougat.
S’mores og daim.
Chokofant og rutebiler.
Saltchips og riesen.
Ultimative lakridsfristelser.
Farverige chokoladebrud.
Agnes hjalp i dag med at lave disse påske brud, og lad mig bare sige, de blev godkendt!!
Opskriften på den lækre påske variant af chokoladebrud finder i her:
Ingredienser:
50 gram mørk chokolade.
100 gram lys chokolade.
25 gram hvid chokolade.
100 gram påske æg med mandler.
150 gram påske æg med marcipan.
Fremgangsmåde:
1. Beklæd en form med bagepapir.
2. Skær påskeæggene i tern.
3. Fordel fyldet i formen.
4. Smelt de 3 slags chokolade over hver deres vandbad.
5. Start med at hælde den lyse chokolade over fyldet og rør det lidt sammen så chokoladen dækker alt fyldet.
6. Put det mørke chokolade ovenpå i et valgfrit mønster.
7. Dekorer til slut med den hvide chokolade.
8. Stil på køl eller i fryseren til chokoladen har sat sig.
9. Skær påske brud ud i mundrette bider.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.