Pita kebab opskrift med cheddar ost – super nemt og virkelig lækkert til en travl dag hvor maden bare skal være hurtigt færdig. Det er en af de opskrifter der egentligt ikke rigtigt kræver en opskrift, men inspirationen er alligevel det værd. Nogle af mine opskrifter er jo ikke egentlige opskrifter men mere bare en inspiration og fremgangsmåden.
Pita med cheddar ost
Pita kebab opskrift med cheddarost og salat er virkelig lækkert. Jeg bruger de lækreste pitabrød fra rema1000 der hedder napoli. De er dyre end standard runde pitabrød men til gengæld mætter de også mere. Hele familien herhjemme spiser kun et enkelt af disse kontra andre typer af pitabrød men det er jo selvfølgelig forskelligt fra person til person. Vi skærer dem over på midten og får dermed 2 halve pitabrød som man kan fylde.
Jeg smidder cheddar ost i mine pita når der er fyldt med kebab. Det gør jeg fordi det giver en god smag sammen. Du kan sagtens droppe osten helt eller erstatte den med fetaost i stedet for.
Vil du hellere finde en anden opskrift? Så kig gennem min liste med sunde opskrifter lige her.
Pita kebab opskrift
Pita kebab med cheddarost og forskellige salater og grøntsager er både nemt og lækkert. Jeg servere det ofte de dage hvor vi er presset med forskellige fritidsaktiviteter og eventuelle legeaftaler. Det er virkelig hurtigt at lave og grøntsagerne kan eventuelt forberedes så det bare er lige til at lune de komponenter der skal lunes.
Når du skal fylde dine pitabrød kan du vælge det fyld jeg har skrevet i opskriften men jeg har også lavet en liste herunder med en hel masse forskellige ting der også er lækre i et pitabrød:
- Iceberg salat.
- Frisk spinat.
- Ærteskud.
- Ruccola salat.
- Rødløg.
- Almindelige løg.
- Forårsløg.
- Hvidløg.
- Tomater.
- Peberfrugt.
- Agurker.
- Majs.
- Ærter.
- Fetaost.
- Cheddarost.
- Kødsovs.
- Skinkestrimler.
- Kyllingetern.
- Kyllingekebab.
- Oksestænger.
- Falafel.
- Tun.
- Forskellige typer dressing.
Du kan også lave dit eget fyld til pitabrød – disse oksestænger smager skønt.
Pita kebab opskrift med cheddar ost.
Ingredienser
- 4 hele pitabrød (jeg bruger store fra rema1000 - hvis du bruger nogle af de billige tynde pitabrød kan det godt være du skal bruge 2 pr. person)
- 300 gram kebab. (oksekebab eller kyllingkebab)
- ¼ Salat hovede.
- 1 håndfuld cherrytomater.
- ½ Agurk.
- ½ Almindeligt løg.
- 1 lille dåse majs.
- 4 skiver cheddarost.
- Dressing.
Sådan gør du
- Steg din kebab på en pande efter anvisning på pakken.
- Varm dine brød i ovnen eller på en brødrister hvis du gerne vil spare lidt på strømmen.
- Skær salat tyndt. Skær agurken i små stykker. Skær dine cherrytomater i kvarte. Skær dine løg i små tern.
- Skær dine pitabrød over - jeg deler den over i to. Smid ost i så den kan smelte. Tilføj kebab, salat, tomat, agurk, løg og majs. Afslut med dressing.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!