En virkelig lækker opskrift på wraps med spareribs, coleslaw og hjemmelavet hvidløgsdressing – virkelig let og lækker opskrift der er hurtig at sætte sammen hvis du har nogle hjemmelavet spareribs på lager eller køber dem til formålet.
Opskriften er også genial til sommer hvor du måske har rester af spareribs fra grillen og lige vil have en lækker madpakke med dagen efter.
Wraps med spareribs, coleslaw og hjemmelavet hvidløgsdressing
Denne kombination fik jeg lyst til efter en gennemgang i fryseren hvor jeg fandt nogle spareribs rester fra den ældstes fødselsdag. For helt ærligt, er der noget bedre end hjemmelavet spareribs med masser af coleslaw til? Det tror jeg næppe. Opskriften er en anelse amerikansk inspireret – men jeg tænkte hvorfor ikke putte spareribs i de tortilla wraps der er på menuen og det var en kæmpe succes!
Jeg serverede mine wraps med en købt coleslaw (når børnene skal til fritidsinteresser og har legeaftaler og andet, så er det bare rart at kunne være hurtigt færdig i hverdagene) og en hjemmelavet hvidløgsdressing fordi – balance! Jeg elsker hjemmelavet coleslaw men jeg har ikke altid tid til at rive og hakke i en evighed. Derfor købte jeg denne gang en der blot skulle blandes sammen til formålet. Nemt og lækkert.
Min hjemmelavet hvidløgsdressing er derimod fra bunden. Det tager vitterligt 2 minutter at bikse den sammen – så det kunne gøres mens spareribsene er i ovnen. Jeg bruger masser af hakket persille i min dressing, det smager bare lækkert! Derudover har jeg 5 fed hvidløg og så er den lavet på en base af neutral yougurt. Hvis du ikke er så vild med hvidløg som jeg er, så kan du sagtens bruge mindre. Du kan selvfølgelig også gå med noget hvidløgspulver hvis det skal være ekstra nemt. Her er smagen selvfølgelig ikke den samme. Men det kan sagtens bruges hvis du foretrækker det.
Hvis du gerne vil lave dine spareribs selv, kan du finde min opskrift lige her.
Wraps med spareribs, coleslaw og hjemmelavet hvidløgsdressing
Ingredienser
Ingredienser til dine wraps
- 800 gram spareribs (enten færdiglavet tidligere eller nogle købt til formålet - alternativt laver du dem bare nu, men det tager selvfølgelig lang tid - min opskrift er linket højere oppe)
- 1 pakke coleslaw (her har jeg også taget den nemme løsning i dagens anledning, men du kan også sagtens lave din coleslaw selv, det har jeg også en opskrift på længere oppe)
- 4 styks store tortilla pandekager
Hjemmelavet hvidløgsdressing
- 1,5 dl neutral yougurt.
- 5 fed hvidløg.
- 1 god håndfuld persille.
- 1 tsk æblecidereddike.
- Salt.
- Peber.
Sådan gør du
- Start med at sætte dine spareribs i ovnen. De skal varmes i cirka en halv time.
- Lav din hjemmelavet hvidløgsdressing nu - mos dine hvidløg og hak din persille fint inden du blander det hele sammen. Smag til med salt og peber. Stil den nu på køl til den er klar til servering.
- Bland din coleslaw med den tilhørende coleslaw dressing og stil det til side.
- Når dine spareribs er gennemvarme skal du pille benene ud. Det gøres nemt ved at skære en revne på bagsiden hvor benet sidder og trække benet ud. Alternativt kan du skærer langs benene på de enkelte spareribs,.
- Varm nu dine tortilla pandekager i mikroovnen - de skal kun have omkring 30 sekunder inden du fylder dem. Jeg fordelte blot al coleslaw ud på mine 4 tortillapandekager og derefter fordelte jeg spareribs kød herpå. Put dressing ovenpå - mængde efter præference. Fold nu dine wraps sammen og nyd dem.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!