#Hashtagmor

Opskrifter, mad og kærlighed

  • Opskrifter
    • Morgenmad ideer
    • Frokost ideer
    • Opskrifter aftensmad
    • Bagning
    • Gryderetter
    • Suppe opskrift
    • Tærte opskrift
    • Vegatar opskrifter
    • Tapas opskrifter
    • Opskrifter sous vide
  • Madplan
    • Madplan
    • Billig madplan – budget madplan
  • Opskrifter til forskellige anledninger
    • Opskrifter til påske
    • Opskrifter til halloween
    • Opskrifter til jul
august 23, 2017

Fyldt græsk farsbrød med taziki.

I øjeblikket glæder jeg mig til vores ferie på Kreta om ikke ret længe. Det bliver fantastisk med lidt luftforandring og en masse nye oplevelser. Det er første gang pigerne skal flyve, men jeg er sikker på at alt nok skal gå – under alle omstændigheder er flyveturen jo kun en brøkdel af ferien, så mon ikke det hele nok skal gå?

Mens jeg drømmer mig hen under varmere himmelstrøg, vil jeg gerne dele en af vores ynglings “græske” retter herhjemme, græsk farsbrød. Well det kan på ingen måde måle sig med den autentiske græske madlavning – men det er godt på vej derhen af! Tzatzikien har en tilpas fedme til den skønne smag af pesto og fetaost. Et strejf af salt fra fetaosten gør hele retten til en skøn fornøjelse. Men igen – jeg elsker virkelig ost!

Fyldt græsk farsbrød med tzatziki #hashtagmor

Med denne opskrift har vi rigeligt mad til 2 dage – 2 voksne og 2 børn, men i kan også blot lave en halv portion, hvis i ikke er fan af rester ligesom jeg er!

Græsk mad er super lækkert – jeg har delt et indbagt græsk farsbrød med jer tidligere.

Fyldt græsk farsbrød med tzatziki #hashtagmor

Ingredienser:
800 gram hakket svinekød
1 stort løg
Et glas grøn pesto
Salt, peber og oregano
200 gram fetaost

2.5 dl græsk yougurt
1 agurk
3-6 fed hvidløg (alt efter smagsønske)
Olie
Salt

Tilbehør:
Kartofler
Grøntsager (se foreslag på tilbehør her)
Olie
Salt
Oregano

Fremgangsmåde:
1. Løget skæres i små stykker og blandes ind i kødet.
2. Salt, peber og oregano røres i.
3. Kødet trykkes ud på et stykke bagepapir.
4. Pestoen smøres på.
5. Fetaosten ligges på midten af svinekødet.
6. Kødet rulles sammen og ligges i et ovnfast fad.
7. Kartofler og grøntsager skylles og skæres i grove stykker.
8. Kartoflerne og grøntsagerne overhæles med en smule olie og krydderier og fadet beklædes med sølvpapir.
9. Begge dele skal i ovnen i ca 45 minutter ved 200 grader varmluft.
10. Agurken rives og væsken trykkes ud af den revne agurk.
11. Agurken blandes sammen med den græske yougurt.
12. Tazikien smages til med presset hvidløg, salt og lidt olie.

Server straks dit græsk farsbrød efter tilberedning.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on LinkedIn (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Colerful chicken bowl.
Turen går til Kreta med børn #1

3 comments

  • Jette
    august 23, 2017

    Det smager bare sååååååå godt det er helt vildt <3 <3

    Reply
    • hashtagmor
      august 23, 2017

      Tak – ja det er super lækkert!

      Reply
  • kyllingerulle med tilbehør Let og lækkert aftensmad. – #Hashtagmor
    november 27, 2018

    […] Du kan også prøve mit fyldt græsk farsbrød – find opskriften her. […]

    Reply

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem er jeg?

Velkommen til #hashtagmor, en blog om mad, børn og mit liv på godt og ondt.

Jeg er en femogtyve år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent, instagrammer og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, lidt for ærlige indlæg, alt for meget foodspam og en blog skrevet, lige fra hjertet.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

Opskrifter med ost

Tun sandwich med smeltet mozzerella og avokado. #hashtagmor

Opskrifter med kylling

Kylling i pikantsovs med ovnkartofler

Lækkerier

Lækre lakrids marengs kyskager. #hashtagmor

Mad på 15 minutter

Nem og lækker pasta med crispy bacon.

One pot – nemme retter

One pot pasta med kødboller - nem og lækker børnefavorit. #hashtagmor
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.