En virkelig dejlig opskrift på farsbrød med ostekerne serveret med en skøn spidskålssalat med mango. Disse kødboller med ost er omviklet med bacon og det giver en skøn smag! Jeg er generelt glad for salater med spidskål og denne spidskålssalat med blåbær og mango er ingen undtagelse. Lidt frugt der giver en sødme sammen med fedmen fra farsbrød med ostekerne og bacon og sprødheden fra spidskål er en perfekt kombination.
Farsbrød med ostekerne serveret med en sprød og lækker spidskålssalat med mango
Den lækreste opskrift på farsbrød med ostekerne og baconsvøb smager virkelig lækkert! Her serveret med spidskålssalat med mango, blåbær og smagfulde forårsløg.
Hvad kan man ellers bruge til salater med spidskål?
- spidskålssalat med jordbær, forårsløg og fetaost.
- spidskålssalat med mango, agurker og mandler.
- spidskålssalat med blåbær, jordbær og fetaost.
- spidskålssalat med granatæblekerner, forårsløg, frisk persille og mango.
Du kan også lave kødet til en broccoli salat med bacon, det er også en lækker kombination!
Salater med spidskål er super nemme og denne spidskålssalat med blåbær og mango er virkelig lækker til mine kødboller med ost.
Jeg havde også nogle jordbær hjemme til denne spidskålssalat med blåbær og mango, men børnene nåede at spiste dem alle inden de kom i salaten. Kombinationen af frisk frugt er super lækker sammen med den sprøde spidskål. Jordbær giver et sødt indspark ligesom mangoen gør. Jeg har normalvis forholdsmæssigt mest spidskål kontra frugterne i mine salater med spidskål og det fungere virkelig fint.
Vil du have en dressing hertil kan jeg anbefale denne hjemmelavet cremefraiche dressing.
Farsbrød med ostekerne og spidskålssalat med mango
Ingredienser
Farsbrød med ostekerne
- 400 gram hakket svinekød
- 8 skiver bacon
- 8 store tern havartiost
- Salt.
- Peber.
Spidskålssalat med mango
- ½ hoved spidskål.
- 125 gram blåbær.
- 1 hel mango.
- 3 styks forårsløg.
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
- Del nu dit kød i 8 lige store dele. Mas hver del ud i din hånd inden du ligger et stykke ost i og former kødet omkring. Vikl et stykke bacon omkring hver kødkugle og læg dem i et ovnfast fad. Fortsæt til du har alle 8 færdige.
- Nu sætter du kødet i ovnen. De skal have cirka 30 minutter til kødet er gennemstegt og bacon har opnået den rette konsistens. Du kan også tilberede dem i airfryer eller stege dem på en pande hvis det er mere dig.
- Din spidskålssalat skal nu laves. Start med at skære dit spidskål virkelig fint. Vask dine blåbær og tilføj dem. Skær din mango i tern og tilføj dem. Afslut med at skære dine forårsløg i ringe og bland ingredienserne godt sammen i skålen.
- Server nu din spidskålssalat med dine bacon kødboller med ost. Du kan sagtens serverer med noget dressing også hvis du har lyst, jeg synes dog at kødet og osten deri gør det fint ud for dressing i denne omgang.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!