Jeg har tidligere lavet andre opskrifter med pikantsovs, men tænkte at det også kunne være super lækker med kartoffelmos. Jeg kan på alle måder anbefale denne ret – mums altså! Du kan med fordel smide en masse grøntsager i din kylling og pikantsovs, men hvis du ikke ønsker det, så er gulerødder også super lækkert.
Prøv også denne kylling i pikantsovs – den har fået så mange positive tilkendegivelser fra jer!
Jeg har lavet en helt klassisk kartoffelmos, bare med masser af smør, salt og peber – men du kan også sagtens putte lidt mælk i hvis du ønsker en mere blød kartoffelmos. Til denne ret kan jeg dog godt lide at det bare er som her.
Du kan også prøve opskriften på luksuskartoffelmos, den finder du her.
Mængde: 4 personer.
Forberedelsetid: 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 20 minutter.
Ingredienser:
Kartoffelmos:
1 kilo bagekartofler.
1 grøntsagsboullion.
125 gram smør.
Salt.
Peber.
Evt. lidt mælk.
Pikantsovs:
500 gram kylling.
2 gulerødder.
1 grøntsagsboullion.
3 dl vand.
1 spsk mel.
150 gram pikantost.
Topping:
Forårsløg.
Fremgangsmåde:
1. Kartoflerne skrælles og skæres i små stykker, kog dem i rigeligt vand med boullionen.
2. Skær din kylling i stykker og steg dem i en gryde.
3. Skræl og skær gulerødderne i små stykker. Put dem ned i gryden med den gennemstegte kylling, boullionterningen og de 3 dl. vand. Lad det koge ca. 5 minutter.
4. Put mel ned til sovsen, lad det falde til bunds og rør derefter godt rundt. Put derefter din pikantost ned til sovsen og lad den smelte.
5. Hæld vandet fra og mos dine kartofler med smør, salt, peber. Du kan tilføje lidt mælk hvis du også ønsker det.
6. Skær dine forårsløg i stykker og server din kartoffelmos med pikantsovs og forårsløg.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Vil du hellere have noget mad? Tjek denne lækre opskrift ud! […]