Når det er weekend så skal man altså have pandekager til morgenmad mindst en af dagene. Pandekager er nemlig mega lækre og hyggelige at spise sådan en lørdag morgen. I dag lavede jeg dem lidt anerledes end vi plejer – jeg inkorporerede nemlig Jespers favorit ingrediens: kinder chokolade, og dermed blev der serveret de lækreste kinder pandekager.
Mere morgenmadsinspiration? Tjek dette indlæg ud.
Wauw de blev gode. Jeg er sikker på at det ikke er sidste gang jeg bliver bedt om at bage de pandekager.
16 – 20 små amerikanske kinder pandekager.
Ingredienser:
3 æg.
1 tsk bagepulver.
0,5 tsk vanilje (enten korn fra en stang eller vaniljepulver.)
300 gram mel.
3 dl mælk.
Topping: 5 kinder riegel.
Fremgangsmåde:
1. Knæk de 3 æg ud og pisk dem godt sammen.
2. Tilsæt mel, vanilje og bagepulver og rør sammen.
3. Tilsæt mælk lidt af gangen og sørg for at røre alle mel klumper ud.
4. Hak toppingen og hæld det meste ned i pandekagedejen.
5. Lad den hvile ca. 30 minutter i køleskabet.
6. Steg pandekagerne i smør på en mellemvarm pande og vend dem når de er ved at være gennembagt.
7. Når pandekagerne er lysebrune på begge sider og gennembagte lægges de i et tårn på en tallerken, hæld lidt ekstra topping udover.
Server dine nybagte kinder pandekager, evt. med lidt sirup, smør eller honning – eller bare som de er.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.