En lækker opskrift på pasta i ovn med tomatsovs og medisterpølse i ovn. Et super lækkert bagt pastafad med medister pølse og masser af ost.
Medisterpølse i ovn – bagt pastafad med medister
Herhjemme er vi glade for medisterpølse og vi laver den ofte i ovnen med kartofler, pasta og andet lækkert. Agnes kan aldrig få for meget medister mens Ellie er knap så stor fan. Hun elsker til gengæld bagt pastafad som er pasta i ovn med tomatsovs og ost. Det er ikke altid nemt at serverer mad som alle i familien kan lide, men så længe der er et komponent som hver kan lide, så tænker jeg det er fint. Nogle dage spiser børnene kød, andre gange gør de ikke.
Jeg har skrevet gnavegrønt på ingredienslisten selvom jeg ikke har fået det med på billederne. Agnes og Ellie var ret sultne så mens de ventede på maden valgte jeg at sætte fadet med grøntsager ind til dem.
Du kan også lave slange på flødebund, en af mine mest populærer børneretter.
Pasta i ovn med tomatsovs og ost
Når jeg laver pasta i ovn med tomatsovs og ost er det vigtigt at røre det godt sammen så sovs og vand er godt fordelt på pastaen. På den måde sørger du for at der ikke er pasta der ligesom klumper sammen og ikke tilberedes ordenligt. Jeg røre desuden osten med ned i retten og det smager altså helt fantastisk med cheddar mellem pastaen. Du kan også sagtens smide nogle grøntsager ned til pastaen inden den tilberedes. Det kan eksempelvis være fint skåret kål, majs, ærter eller revet gulerødder. Jeg har serveret mine grøntsager ved siden af denne gang, fordi det også er lækkert.
Vil du prøve en anden one pot opskrift? Så prøv mine koteletter ovenpå kartofler og flødesovs.
Pasta i ovn med tomatsovs og medisterpølse i ovn - bagt pastafad
Ingredienser
- 300 gram pasta. (vælg en variant der ikke skal koge al for længe)
- 5 dl vand.
- 5 dl tomatsovs. (vælg din favorit eller lav den selv)
- 150 gram cheddarost.
- 100 gram mozzarellaost.
- 1 hel medisterpølse.
- Brød.
- Gnavegrønt. (agurk, peberfrugt, gulerødder og tomat)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Fyld pasta, tomatsovs, vand og cheddarost i et ovnfast fad.
- Rør det hele godt sammen.
- Put halvdelen af mozzerellaosten ovenpå. Læg din medisterpølse på toppen.
- Sæt fadet i ovnen i 30 minutter. Efter 15 minutter tager du det ud, vender medisterpølsen (læg den til side først), rør rundt i pastaen og smider noget nyt mozzerellaost på toppen inden du ligger medisterpølsen tilbage på toppen.
- Smid brødet i ovnen de sidste 5-10 minutters tid alt efter hvilket brød det er.
- Server med lidt persille på toppen og gnavegrønt ved siden af.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!