#Hashtagmor

Opskrifter, mad og kærlighed

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad ideer
    • Frokost ideer
    • Opskrifter aftensmad
    • Bagning
    • Gryderetter
    • Suppe opskrift
    • Tærte opskrift
    • Vegatar opskrifter
    • Tapas opskrifter
    • Opskrifter sous vide
  • Madplan
    • Madplan
    • Billig madplan – budget madplan
  • Opskrifter til forskellige anledninger
    • Opskrifter til påske
    • Opskrifter til halloween
    • Opskrifter til jul
marts 5, 2018

Brasseret medister på grøntsagsbund.

Endnu en mandag, og fra mig – endnu en opskrift. Igår fik vi medister, det er nemt og billigt, og så kan det varieres i uendelighed. Grøntsagerne i denne ret er lækre møre. Sovsen er let krydret og de brasede kartoflerne er præcis som de skal være. Alt i alt er retten skøn, nem og lækker.

Vil du hellere prøve en anden ret med medister, så finder du her opskriften på “slange på flødebund”.

Pigerne er åbenbart helt vilde med medister – Ellie kalder det “slange” og selvom jeg har fortalt hende at det er medister, tja så holder hun fast i “slange”. Agnes spiser helt vildt når menuen står på medister – uanset hvordan den så er tilberedt. Det samme var tilfældet igår.

Basseret medister på grøntsagsbund. #hashtagmor

En anden børnevenlig ret er baconbombe – den opskrift kan i finde her.

Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 1 time.
Heraf arbejdstid: 30 minutter.

Ingredienser:
1 medister (500 gram)

1/2 porre.
1 snack peber.
4-5 gulerødder.

1 grøntfond (brugte knorr)
1 creamfine (250 ml)

Vand.

500 gram kogte kartofler.
Salt.
Peber.
Smør.

Fremgangsmåde:
1. Steg medisteren på begge sider på en varm pande.
2. Skær gulerødder, peberfrugt og porre i skiver.
3. Dæk bunden af et ildfast fad med låg med grøntsager, læg medisteren ovenpå.
4. Put creamfine og fond på den tomme medister pande og lad det kort koge sammen.
5. Hænd flødefonden over grøntsagerne og hæld derefter vand på så grøntsagerne er nogenlunde dækket. Afslut med din medister.
6. Sæt låg på og put i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.
7. Skær de kogte kartofler i tern og steg dem på en pande i lidt smør. Smag til med salt og peber.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest (Opens in new window) Pinterest
  • Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook
  • Click to share on X (Opens in new window) X
  • Click to share on LinkedIn (Opens in new window) LinkedIn

Indlægsnavigation

Halvbagte kartofler, tzatziki og hvidløgskoteletter.
Frikadeller med pastasalat.

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem står bag bloggen?

Profilbillede

Velkommen til #hashtagmor, en madblog til den travle familie.

Jeg er en 32 år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, madplaner og masser af foodspam.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

Opskrifter med ost

Pizza roulade med salat - madroulade med pizzafyld

Opskrifter med kylling

Risotto med karry og kylling opskrift

Lækkerier

Opskrift på hjemmelavet træstammer - halloween kage edition

Mad på 15 minutter

Sloppy joe opskrift med hotdogbrød

One pot retter

One pot i ovnen med ris og kylling kødboller i karry.
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.