Endnu en mandag, og fra mig – endnu en opskrift. Igår fik vi medister, det er nemt og billigt, og så kan det varieres i uendelighed. Grøntsagerne i denne ret er lækre møre. Sovsen er let krydret og de brasede kartoflerne er præcis som de skal være. Alt i alt er retten skøn, nem og lækker.
Pigerne er åbenbart helt vilde med medister – Ellie kalder det “slange” og selvom jeg har fortalt hende at det er medister, tja så holder hun fast i “slange”. Agnes spiser helt vildt når menuen står på medister – uanset hvordan den så er tilberedt. Det samme var tilfældet igår.
En anden børnevenlig ret er baconbombe – den opskrift kan i finde her.
Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 1 time.
Heraf arbejdstid: 30 minutter.
Ingredienser:
1 medister (500 gram)
1/2 porre.
1 snack peber.
4-5 gulerødder.
1 grøntfond (brugte knorr)
1 creamfine (250 ml)
Vand.
500 gram kogte kartofler.
Salt.
Peber.
Smør.
Fremgangsmåde:
1. Steg medisteren på begge sider på en varm pande.
2. Skær gulerødder, peberfrugt og porre i skiver.
3. Dæk bunden af et ildfast fad med låg med grøntsager, læg medisteren ovenpå.
4. Put creamfine og fond på den tomme medister pande og lad det kort koge sammen.
5. Hænd flødefonden over grøntsagerne og hæld derefter vand på så grøntsagerne er nogenlunde dækket. Afslut med din medister.
6. Sæt låg på og put i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.
7. Skær de kogte kartofler i tern og steg dem på en pande i lidt smør. Smag til med salt og peber.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.