I dag skulle aftensmaden være nem – og da jeg går en del op i at reducere madspild, blev der smidt en masse ting i, som vi ellers ikke ville få brugt. Blandt andet noget tapaspølse og stokken fra vores broccoli.
Ingredienser:
500 gram hakket oksekød
Olie/smør til stegning
2 løg
Tacomix (eller andet krydderi)
2 store håndfulde frisk spinat
Stokken fra et broccolihovede
1/2 tapaspølse med hvidløg
Grønne bønner
Edemamebønner
Chedderost
Mozerellaost
Fremgangsmåde:
1. Hak løgene.
2. Steg løgene i lidt olie/smør.
3. Put det hakkede oksekød i og brun det.
4. Mens oksekødet, bruner hakkes pølsen og broccoli stokken.
5. Tilsæt spinat, broccoli, pølser og krydderier til det gennemstegte kød.
6. Når spinaten er “faldet sammen” ligges alt kødet i et ovnfast fad.
7. Bønnerne fordeles på toppen.
8. Osten ligges til sidst på toppen.
9. Retten gratineres i ovnen i ca 20 minutter ved 200 grader.
10. Serveres straks – gerne med lidt grøntsager ved siden af.
– Michelle <3
Hvis du endnu ikke har set vores facebookside – så skynd dig derind og følg med. Så er du altid opdateret! ?
Det lyder nemt og lækkert 🙂
Det er det virkeligt! 🙂
– Michelle <3
Hvor ser det lækkert ud 😀
Tusind tak – det er det virkeligt også! 😀
– Michelle <3
Det ser lækkert ud:-)
Tusind tak – det er det virkeligt også! 😀
– Michelle <3
Åh, det ser virkelig skønt ud! 🙂
Tusind tak – det er det virkeligt også! 😀
– Michelle <3