Har du prøvet den trendende Green Goddess salat med pulled chicken? Dette er en hurtig opskrift på pulled chicken hvor du ikke har den store mængde hands on tid men kan slappe af mens ovnen gør arbejdet. Jeg serverer min Green Goddess salat med nachos chips og pulled chicken for en perfekt kombination.
Pulled chicken med BBQ – hurtig opskrift i ovnen
Kyllingebryst og BBQ-sauce: Kyllingebryst bagt og trukket i en rig BBQ-sauce giver en smagfuld kylling der bare falder fra hinanden. Den røgede smag fra BBQ-saucen komplimenterer perfekt de friske grøntsager og den grønne dressing.
Du kan også lave en lækker sousvide tilberedt mørbrad til salaten i stedet.
Green Goddess salat med dressing af spinat
Kombinationen af den sprøde nachos chips, den smagfulde green goddess salat og den krydret pulled chicken med BBQ smager helt fantastisk! Du kan selvfølgelig også spise retten uden nachos chips, men det er endnu bedre med dem!
- Salat bestående af spidskål, agurk og forårsløg: Den sprøde og saftige tekstur af spidskål, den forfriskende agurk og den let skarpe smag af forårsløg tilføjer en dejlig kontrast til det saftige pulled chicken.
- Dressingen er lavet af frisk spinat, porre, skalotteløg, hvidløg, cashewnødder, parmesanost og citron: Denne lækre grønne dressing er lavet af en blanding af friske grøntsager, nødder og ost, der giver en cremet og fyldig smag til salaten. Den friske citron tilføjer en let syrlighed, der balancerer de andre smage perfekt.
Du kan også prøve min opskrift på jægergryde hvis du vil prøve noget helt andet.
Green Goddess salat med pulled chicken - hurtig opskrift
Ingredienser
Pulled chicken med BBQ
- 500 gram kylling bryst.
- ½ flaske BBQ sovs. (bare din favorit)
- ½ dl vand.
Green Goddess Salat
- 1 hel spidskål.
- ½ agurk.
- 6 forårsløg.
Green Goddess Salat dressing
- 75 gram frisk spinat.
- 1 hel porre.
- 2 små skalotteløg.
- 3 fed hvidløg.
- 1 lille håndfuld persille.
- 75 gram cashew nødder.
- 50 gram parmasanost.
- 2 spsk olie.
- Saften fra to citroner.
- Lidt vand.
Derudover
- 1 pose nachos chips. (jeg brugte dem med ost fra doritos.)
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 125 grader varmluft. Put din kylling i et ovnfast fad og fordel din BBQ på toppen. Put også lidt vand ned i fadet. Put stanniol henover fadet og sæt det i ovnen i 2 timer.
- Nu skal salaten laves. Start med at putte alle ingredienser til dressingen i en blender. Blend det hele til en cremet og lækker dressing. Tilføj evt. lidt ekstra vand ved behov.
- Hak din spidskål meget fint. Udhul din agurk og skær den i små stykker også. Rens og skær dine forårsløg i små ringe. Put alle tre ting op i en stor skål, tilføj dressingen og bland det godt sammen. Stil salaten på køl til din pulled chicken er færdig i ovnen.
- Når din pulled chicken har været 2 timer i ovnen er du klar til at trække det fra hinanden. Find to gafler og træk det fra hinanden på et skærebræt. Nu skal der blandes noget af væsken fra kyllingen sammen med kyllingen, der er masser af god smag i det.
- Server nu din salat med kylling og nachos chips, jeg putter en stor skefuld salat på en nachos chips og topper med lidt kylling, mums!
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!