De lækreste cæsar burger med kylling, parmesanost og en skøn cæsardressing der binder det hele sammen. Velsmagende og nemt når det gerne skal gå så hurtigt som muligt med madlavningen.
En hurtig cæsar burger med kylling, parmesanost og cæsardressing
Kunne du godt tænke dig at aftensmaden var overstået i en fart? Har du lyst til lidt snasket mad? Og synes du ikke økonomien er til at købe takeaway? Så kan du med fordel prøve denne cæsar burger med stegt kylling, frisk salat, gode stykker parmesanost og en lækker velsmagende cæsardressing der binder hele burgeren sammen. Opskriften indeholder få elementer og så er det virkelig hurtigt at lave. Burgeren tager ikke længere tid end det tager dig at stege et kyllingebryst – og den tid kan man ikke klage over vel?
Hvis det skal gå endnu hurtigere kan du købe forstegt kylling. Du kan også tilberede ekstra kylling der blot skal varmes dagen før hvis du planlægger maden i god tid.
Cæsar burger med kylling, parmesanost og cæsardressing
Ingredienser
- 300 gram kylling bryst.
- Salt.
- Peber.
- 4 burger boller.
- ¼ Icebergsalat.
- Parmesanost.
- Cæsardressing.
Sådan gør du
- Start med at stege din kylling. Jeg steger den blot på en pande med lidt salt og peber på begge sider. Eventuelt lidt olie hvis du ikke har en nonstick pande. Vend kyllingen efter 5 minutter.
- Varm dine burger boller i ovnen.
- Skær dit salat i mindre stykker.
- Skær din parmesanost i skiver.
- Skær din kylling i skiver når den er gemmenstegt.
- Put dressing på bunden af bollen, læg salat ovenpå inden du tilføjer kylling og parmesanost. Du kan med fordel afslutte med lidt ekstra dressing på overbollen inden den lukkes.
- Burgeren nydes straks herefter.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!