Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Butterdej med fyld af svinekød
Super lækker opskrift med butterdej - perfekt til forret nytår eller som tapas retter.
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Ret
Forret, Hovedret, Snack
Køkken
Middelhavet
Antal
16
Styks
Ingredienser
Butterdej med fyld af svinekød
2
styks
butterdejsruller
500
gram
svinekød
salt
peber
1
pakke
buko grøn pikant
(med krydderurter)
½
løg
100
gram
gouda
(jeg brugte 150 gram men det var for meget)
1
æg
sesamfrø
Tilbehør
½
agurk
2
tomater
1
snackpeber
3
gulerødder
Sådan gør du
Bland dit svinekød med ternet løg, smøreost, salt og peber.
Rul dine to butterdejsplader ud. Læg den ene på et stykke bagepapir på en bageplade.
Fordel dit kød på dit butterdej (bare råt kød). Tryk kødet ud så det fylder hele dit stykke butterdej.
Fordel en god del gouda ost ovenpå.
Læg den anden plade butterdej på toppen. Lav små huller i den øverste plade med en gaffel.
Pisk et æg sammen og pensel din øverste butterdejsplade med æg. Fordel dernæst sesamfrø på toppen.
Bag den i ovnen ca. 30 minutter på 180 grader varmluft.
Skær dine grøntsager mens din butterdej er i ovnen.
Skær din butterdejssnacks ud i mindre firkanter når den er færdig i ovnen. Server straks, varm og rygende sammen med dine grøntsager.
Keyword
butterdej, forret nytår, ost, svinekød, tapas retter