Find en stor gryde og tilfør alle dine grøntsager. Jeg havde alle mine grøntsager i fryseren, men du kan blot rense og skære dine friske grøntsager i grove stykker. Fyld vand op til midten af grøntsagerne og put 2 boullionterninger i gryden.
Kog dine grøntsager sammen i en gryde til de er møre og lækre.
Skyld dine kikærter i godt med vand.
Steg dine kikærter på en pande med olie og krydderier.
Varm dit hvidløgsbrød efter anvisning på pakken.
Din suppe skal nu blendes. Først fjerner du noget af vandet, men gem det endelig, du får måske brug for at gøre suppen tyndere og sammentid beholde en masse smag deri. Blend suppen godt igennem.
Lad din suppe simre lidt ved middel varme og smag til med salt. Du kan desuden også tilfører lidt ekstra boullion eller noget af det vand du før fjernede. Sørg for at suppen har den rette konsistens og smag.
Server nu din suppe med kikærter på toppen og lidt persille.