Start med at blande gær med vand. Rør det godt ud inden du tilføjer salt og sukker og røre det ud også.
Tilføj derefter dine æg. Rør det ud.
Tilføj melet. Start med omkring 600 gram og tilføj ekstra løbende til konsistensen er som den skal være.
Lad dejen hæve i en til halvanden time til den er hævet til cirka dobbelt størrelse.
Dej dejen i mindre stykker som du kan håndterer når den skal rulles ud.
Rul hvert stykke ud i en form for aflang firkant på et meldækket bord.
Smør pesto på hele stykket og put derefter ost på på halvdelen af dejen (du skal putte det på den lange side, så du har et langt stykke når du har foldet den sammen).
Fold den ene halvdel indover den anden.
Skær derefter din dej ud i aflange stykker der er 1,5-2,5 cm i bredden. Sno dine dejstykker og sæt dem derefter på en bageplade med bagepapir.
Her har du to muligheder, enten bager du dem med det samme og ellers lader du dem efterhæve i 30 minutters tid. Jeg plejer at efterhæve dem hvis de skal gemmes mens jeg ikke nødvendigvis gør det hvis de skal spises med det samme.
Hvis du ikke efterhæver dem, bliver de ikke lige så luftige, men de smager stadig virkelig skønt. Hvis de skal gemmes anbefaler jeg helt klart at efterhæve dem!
Inden de skal i ovnen pensles de med mælk, æg eller hvad du ellers foretrækker.
Bag dem derefter i ovnen på 180 grader varmluft i 12-15 minutter (tiden afhænger af ovnen)