Start med at panere dine koteletter. Jeg skærer fedtkanten af inden, men det kan man gøre som man vil. Find 3 tallerkener. Tilføj mel, salt og peber til første tallerken. Tilføj mælk til anden tallerken og tilføj rasp i den tredje. Vend dine koteletter i melblandingen først, derefter i mælk og til sidst i dit rasp.
Skær dine løg over så du får 8 ringe (jeg bruger 2 ringe til hver løgring og vælger de størst mulige). Vikle et stykke bacon omkring hver af dine løgringe. Læg dem på en bageplade med et stykke bagepapir på. Put lidt BBQ på hver løgring. Sæt den i ovnen. De skal bages i ovnen i cirka 20 minutter.
Put lidt fedtstof på en pande ved middelvarme. Steg dine panerede koteletter på panden stille og roligt. Vend dem jævnligt og pas på de ikke bliver branket.
Mens dine løg bages og dine koteletter steger laver du din relish ved at skære dine tomater og resterende løg meget fint. Hak desuden din persille fint. Bland de tre ting godt sammen.
Derefter skærer du agurk og skylder salaten så det hele er klar til at blive lagt sammen.
Hvis du laver din egen aioli skal den også bikses sammen nu. (link til opskriften længere oppe.)
Når der er 5 minutters tid til dine bacon løg og dine koteletter er færdige smider du brødet i ovnen så det kan nå at riste.
Når alle delelementer er klar starter du med en skive brød, smør den med aioli. Put salat ovenpå, derefter en panerede kotelet, aioli, relish og agurk ovenpå. Afslut med dine bacon/løg ringe og nyd det med det samme.