Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
One pot pasta - kylling i karry
Super lækker one pot pasta, med kylling i karry. Alle ingredienserne puttes i en gryde og så passer retten stort set sig selv.
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
25
minutter
min
Ret
Aftensmad, Hovedret
Køkken
dansk
Antal
4
personer
Ingredienser
1
spsk
olie
450
gram
kylling
3
spsk
karry
250
gram
pasta
vand
(mængden skal blot dække pastaen)
1
boullionterning
(grønt eller høns)
2
dl
ærter
(frost)
2
dl
spinat
(frost)
2,5
dl
cremefine
(eller fløde hvis du hellere vil have det)
evt. lidt jævning
salt
Sådan gør du
Skær kyllingen i små stykker.
Varm olie i en stor gryde, tilsæt karry, varm det godt i gennem og tilsæt dernæst kyllingen.
Når kyllingen er gennemstegt tilsættes pasta og bouillonterningen, hæld vand i gryden så det lige dækker pastaen.
Lad pastaen koge mør, rør jævnligt. Når pastaen næsten er færdig tilsættes spinat og ærter. Kog videre.
Når pastaen er færdig tilsættes fløden, evt. jævning og smag til med salt ved behov.
Keyword
karry, kylling, pasta