Brød(jeg fandt nogle jeg tidligere har bagt i fryseren)
Smør
Sådan gør du
Start med at gøre alle dine grøntsager klar: Skræl gulerødder og kartofler. Skær begge dele i mindre stykker/tern.Pil og hak dine løg (rødløg, almindelige løg, hvidløg)
Hak din persille og purløg fint.
Find en stor gryde. Put lidt olie i gryden og tilføj dine kartofler og gulerødder til gryden. "steg" dem et par minutter inden du tilføjer alle slags løg.
Tilføj alle dine krydderier. Jeg har ikke puttet en præcis mængde på fordi folk har forskellige grænser for hvor meget krydderi de kan lide. Tilføj minimum mængden men vælg at tilføje max mængden hvis det er et krydderi du meget godt kan lide.
Tilføj derudover også dine friske krydderurter.
Rør godt rundt i gryden.
Put vand i gryden sammen med dine bouillonterninger. Kog din suppe i 10 minutters tid inden du tilføjer din kokosmælk.
Sæt dine brød i ovnen hvis du ønsker dem lune/varme.
Lad kokosmælken koge med suppen i 5 minutter yderligere så dine kartofler og gulerødder er færdige. Tilføj dine ærter.
Jævn din suppe med en meljævning eller en maizena jævning. Suppen må gerne være tyk, men lav den som du bedst kan lide.
Smag til med ekstra salt, peber og andre krydderier hvis det er nødvendigt. Server derefter.