Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Den skønneste pasta tærte med kylling og grøntsager - en anderledes tærte variant som serveres med en bund af pasta i stedet for den klassiske tærte med dej.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
Ret
Aftensmad, Hovedret, tærte
Køkken
dansk
Antal
4
personer
Ingredienser
300
gram
pastaskruer
vand
2
hele
kylling bryster
salt
peber
100
gram
cheddarost i blok
1
hel
rødløg
10
hele
æg
200
gram
bacon
tilbehør
gnavegrønt
Sådan gør du
Put din pasta i en gryde med vand og lidt salt. Kog din pasta til det er færdigt.
Skær din kylling i mindre stykker og steg den på en pande.
Skær din cheddarost i tern. Skær dine rødløg i ringe. Skær din bacon i mindre stykker (den skal steges senere på en pande).
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Knæk dine æg i en skål. Pisk dem sammen. Tilføj lidt salt og peber til dine æg.
Når din pasta er klar drænes det for vand.
Put din pasta i et tærtefad, hæld kyllingen udover. Fordel din cheddarost og din rødløg udover. Hæld dine æg udover dit fyld i tærtefadet.
Bag din pastatærte i 30 - 40 minutter ved 180 grader varmluft.
Steg din bacon mens tærten er i ovnen.
Server din pastatærte med kylling med bacon på toppen sammen med lidt gnavegrønt, som eksempelvis gulerødder, tomat, peberfrugt og agurk.
Keyword
bacon, Cheddarost, kylling, pasta, pastaret