Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skinke, broccoli og porre tærte med pasta
Skinke, broccoli og porre tærte med pasta - super nemt og lækkert! Dette er en nem skinke tærte med porre og broccoli baseret på en pastabund med æg som en helt klassisk tærte, bare uden dej.
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Ret
Aftensmad, tærte
Køkken
dansk
Antal
4
personer
Ingredienser
300
gram
pastaskruer
vand
1
hel
porre
200
gram
skinketern
½
broccoli hovede
10
æg
salt
peber
100
gram
mozzerellaost
Tilbehør
gnavegrønt som eksempelvis gulerødder og tomat
Sådan gør du
Skær din broccoli i mindre stykker, put det i en gryde med vand, pastaskruer og lidt salt.
Kog din pasta og din broccoli til det er færdigt.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Mens du venter, rens og skær din porre i skiver. Find et tærtefad frem.
Knæk dine æg i en skål. Pisk dem sammen. Tilføj lidt salt og peber til dine æg.
Når din pasta og broccoli er klar drænes det for vand. Bland skinketern og porre sammen med pastaen og broccolien. Put det hele i dit tærtefad.
Hæld dine æg udover dit fyld i tærtefadet.
Drys ost på toppen og bag din pastatærte i 30 - 40 minutter ved 180 grader varmluft.
Server din pastatærte med skinke sammen med lidt gnavegrønt, som eksempelvis gulerødder, tomat, peberfrugt og agurk.
Keyword
broccoli, pasta, pastaret, porre, Skinke, skinkestrimler, Tærte