200gramtilberedte kartofler i tern(kogte, stegte eller ovnbagte - gerne rester fra igår)
olie
150gramærter og gulerødder(blandingen fra frost)
10æg
salt
peber
Bønnesalat med bacon
200grambacon i tern(jeg brugte de helt små finthakket tern)
300grambønner(frost)
1heltløg(i tern)
Tilbehør
4brød(valgfri - opskriften på mine er længere oppe)
smør til brødet
Sådan gør du
Start med at tø dine gulerødder og ærter op i kold vand.
Find to pander frem (den du laver din frittata på skal kunne gå i ovnen)
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Steg dit bacon på den ene pande ved lav varme.
Steg dine kartofler på den anden (den der kan gå i ovnen) i lidt olie.
Knæk dine æg i en beholder og bland dem godt sammen med lidt salt og peber.
Hak dit løg og tilføj både løg og bønner til dit bacon når din bacon er gennemstegt.
Hæld dine æg op på panden til kartoflerne. Lad det sætte sig i 30 sekunder cirka inden du hælder dine ærter og gulerødder på toppen. Sæt panden i ovnen til ægget er færdigbagt sammen med dine brød.
Server din frittata med kartofler sammen med din bønnesalat med bacon og lune brød.