Suppen bestående af vand, hele kyllingebryster, hakket gulerødder, hakket porre og boullionterninger puttes i en gryde som skal småkoge/simre i ca. 2 timer.
Efterfølgende eller dagen efter fiskes de 2 stykker kylling op af gryden og skæres i små stykker. Ris tilsættes derudover og det koges ca. 30 minutter mere. (du kan, hvis du ikke er vild med "udblødte" grøntsager vælge at nøjes med halvdelen i trin et. Fiske dem op og kassere dem og i stedet tilføje nye friske grøntsager cirka 10 - 15 minutter inden servering.
Mens suppen koger laves hvidløgssmøret bestående af smør, hakket hvidløg og hakket persille.
Ovnen tændes på 200 grader varmluft.
Der skæres riller i de 2 baugetter, og i hver rille puttes der først hvidløgssmør og dernest mozzarellaost som inden da er skåret i skiver.
Baugetterne puttes i ovnen ca 10-15 minutter eller til de har fået farve og er spørde på toppen.
Din klar suppe serveres rygende varm med hvidløgsbrøddet.