Go Back
Kylling farsbrød med ost serveret med hjemmelavede pomfritter i ovn.

Kylling farsbrød med ost serveret med hjemmelavede pomfritter i ovn.

Kylling farsbrød med ost serveret med de skønneste hjemmelavede pomfritter i ovn. Dette farsbrød er lavet i en enhjørning form, stort hit!
Forb. tid 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Aftensmad, Hovedret, Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Fyldt kylling farsbrød med ost

  • 400 gram hakket kylling
  • 2 æg
  • 3 spsk mel
  • salt
  • peber
  • 1 bøf mozzarella ost
  • 75 gram havarti ost
  • 1 snack peberfrugt
  • 1 løg

Hjemmelavede pomfritter i ovn

  • 2-3 store bagekartofler
  • olie
  • salt
  • paprika
  • hvidløgspulver
  • oregano

Tilbehør

  • hjemmelavet aioli (find opskriften længere oppe i indlægget)
  • 150 gram ærter
  • små tomater

Sådan gør du
 

  • Start med dine pomfritter. Skræl dine bagekartofler. Skær dine kartofler i aflange firkanter. Fordel alle kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir. Det skal ligge ved siden af hinanden og ikke med overlap. Fordel lidt olie henover. Afslut med krydderierne.
  • Skær dit løg og peberfrugt i små tern og put dem i en skål. Skær dit ost i tern. Bland begge dele godt sammen.
  • Bland dit hakket kylling sammen med æg, mel og krydderierne.
  • Fordel halvdelen af farsen i en form. Put fyldet i midten og fordel resten af farsen ovenpå så alt fyldet er dækket.
  • Sæt din bageplade og dit farsbrød i ovnen på 180 grader varmluft i cirka 30-45 minutter. Vend eventuelt dine pomfritter når halvdelen af tiden er gået. Tilberedningstiden variere alt efter hvor små dine kartofler er skåret ud.
  • Lav din aioli.
  • Skyld dine ærter under koldt vand så de tør op.
  • Server dit kylling farsbrød med ost, sammen med de hjemmelavede pomfritter, ærter, tomat og aioli.
Keyword Aioli, Farsbrød, hakket kylling, havarti, løg, mozzarellaost, peberfrugt, pomfritter