Start med dine grøntsager og pomfritter. Skræl dine gulerødder, søde kartofler og bagekartofler. Skær dine kartofler i aflange firkanter. skær dine søde kartofler over i 4 stykker hver. Skær dine gulerødder over på midten (på langs) og derefter på tværs alt efter størrelsen på gulerødderne.
Fordel alle grøntsager og kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir. Det skal ligge ved siden af hinanden og ikke med overlap. Fordel lidt olie henover. Afslut med krydderierne på de respektive grøntsager og pomfritter.
Sæt din bageplade i ovnen på 180 grader varmluft i cirka en time.
Skær din kylling i mindre tern. Gennemsteg dem på en pande.
Rul en plade butterdej ud, fordel den ene type ost i 8 "bunker". Fordel dernæst rødløg ovenpå de 8 bunker. fordel din gennemstegte kylling på de 8 bunker. Afslut med den anden type ost. Nu skal du bare rulle din anden plade butterdej ud og ligge på toppen. Skær din butterdej over i 8 stykker. Pak kanterne nedover så du nu har 8 runde butterdejspakker med ost, kylling og rødløg i.
Læg dine butterdejspakker på en bageplade med bagepapir. Skær et par riller i toppen på dem hver. Pensel med mælk, æg eller smør.
Sæt dine butterdejspakker i ovnen i cirka 20 minutter på 180 grader, så det passer med at de er færdige sammentid med grøntsagerne.
Varm lidt bearnaise inden servering og hak persille til topping af dine hjemmelavet pomfritter og grøntsager.