Steg kødet. Tilsæt grøntsagerne og rør godt rundt.
Tilsæt hakket tomat, boullion og vand. Smag til med salt og peber og tilsæt pastaen. Lad kødsovsen ned pastaen simre mens du laver bechamelsovs.
Tænd ovnen på 180 gram varmluft.
Smelt smøret til bechamelsovsen i en gryde – rør melet i. Tilsæt mælk lidt af gangen, pas på det ikke klumper! Når sovsen har den rette konsistens tilsættes muskatnød og ost. Tag sovsen af varmen og pisk de to æg i.
Skær arbuginer og squash i skiver.
Find et stort ildfast fad – start med arbugine og squash, dernæst kødsovs med pasta i, put lidt bechamelsovs ovenpå – fortsæt med arbugine, squash, kødsovs med pasta, bechamel, arbugine, squash, kødsovs med pasta og afslut med en masse bechamelsovs. Drys lidt rasp på toppen af din mousakka.
Sæt din mousakka i ovnen ca 30 minutter.
Server gerne din mousakka med en lækker græsk salat (tomat, agurk, rødløg, fetaost og olie), et lækkert flute og en masse tzatziki.