Go Back
Frikadelle burger med rødkål og hjemmelavet aioli

Frikadelle burger med rødkål og hjemmelavet aioli.

Frikadelle burger med rødkål og hjemmelavet aioli er et kæmpe hit! Det minder et eller andet sted om jul men kan spises hele året.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Samlet tid 15 min
Ret Aftensmad, Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 burgers

Ingredienser
  

  • 4 burgerboller
  • 8 frikadeller (Jeg har altid frikadeller i fryseren - der er link til en opskrift længere oppe i teksten)
  • smør
  • aioli (der er link til en opskrift længere oppe i teksten)
  • salat
  • rødkål
  • agurk

Sådan gør du
 

  • Start med at varme dine frikadeller. Jeg skærer dem blot over på midten og varmer på en pande med lidt smør. (der er link til en opskrift længere oppe i teksten)
  • Varm dine boller og dit rødkål.
  • Din salat og agurk skæres ud.
  • Lav din aioli eller find den frem. (der er link til en opskrift længere oppe i teksten)
  • Smør dine boller med aioli. Put salat på bunden. Fortsæt med frikadeller, rødkål og afslut med agurk og topbollen der også er smurt med aioli.
Keyword Aioli, Burger, frikadelle, Rødkål, salat