Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Butterdejssnegle med kartofler og mayonnaise.
De skønneste børnevenlige butterdejssnegle med kartofler, gnavegrønt og mayonnaise som tilbehør. Retten kan med fordel serveres til børnefødselsdag.
5
fra
13
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Ret
Aftensmad, Forret, Frokost, Hovedret, Tilbehør
Køkken
dansk
Antal
4
personer
Ingredienser
Butterdejssnegle
1
rulle
butterdej
(fersk butterdej)
500
gram
hakket svinekød
1
løg
2
spsk
mel
salt
peber
Tilbehør
750
gram
kartofler
salt
peber
olie
oregano
gnavegrønt
salat mayonnaise, aioli eller miracle whip
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær løget i stykker og bland med kød, salt, peber og mel – lad det trække mens du laver kartoflerne klar.
Rens kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Put kartoflerne i et ildfast fad og hæld godt med krydderier og olie på og bland godt sammen.
Sæt kartoflerne i ovnen, de skal have cirka 35 minutter.
Rul butterdejen ud (eller fold den ud hedder det vel?) og smør kødet ud over det hele.
Rul den sammen, som hvis du bagte kanelsnegle og skær den i skiver jeg lavede cirka 20 snegle.
Læg sneglene over på en bageplade med bagepapir og sæt den i ovnen sammen med kartoflerne 25-30 minutter.
Server dine butterdejssnegle med mayonnaise, kartofler og gnavegrønt.
Keyword
Aioli, butterdej, kartofler, Mayonnaise, svinekød