Go Back
Hjemmelavet burger med pulled chicken og bearnaise sovs

Hjemmelavet burger med pulled chicken og bearnaise sovs er et sikkert hit.

Den skønneste hjemmelavet burger med pulled chicken og bearnaise sovs er et sikkert hit. Burgeren er en himmelsk kombination af sprød, fed og krydret.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 30 min
Ret Aftensmad, Hovedret
Køkken Amerikansk, dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Hjemmelavet burger

  • 4 styk burgerboller (vælg din favorit)
  • cheddarblok (skæres i skiver)
  • aioli (opskriften er linket længere oppe i indlægge)
  • 300 gram pulled chicken (hjemmelavet - opskriften er længere oppe i indlægget)
  • 1 lille flaske bearnaise (jeg brugte den fra jensens)
  • 1 lille rødløg
  • ½ iceberg salat
  • ½ agurk

Tilbehør

  • 1 pose pomfritter (vælg din favorit)
  • aioli (opskriften er linket længere oppe i indlægge)

Sådan gør du
 

  • Varm din pulled pork, hvis du ikke laver den fra bunden. Du varmer den nemmeste i ovnen på 180 grader varmluft, med et stykke stanniol over din form, så den ikke bliver brændt.
  • Smid dine pomfritter i ovnen.
  • Skær skiver af din ost og læg dem på bunden af dine boller.
  • Lav din aioli.
  • Skær og vask din salat, agurk og løg.
  • Sæt nu dine boller i ovnen til osten er smeltet og bollerne er sprøde og gerne lidt lysebrune. Jeg varme mine boller i halve - så de bliver sprøde i midten også.
  • Varm din bearnaise.
  • Tag nu dine boller ud af ovnen (når de er færdige). Læg bunden på en tallerken. Put pulled chicken, salat, agurk og løg på bunden. Smør toppen med aioli. Put bearnaise på din burgerbund og afslut med topbollen.
  • Server nu dine burgers med rigelige mængder pomfritter og aioli.
Keyword Aioli, bearnaise, Burger, Cheddarost, Pulled Chicken, salat