Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Lækker kartoffel tærte med bacon.
Let og lækker kartoffel tærte med bacon og masser af smag. Min tærte er toppet med masser af bacon og kartoflerne er kogt med boullion for at tilføje smag.
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
25
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Ret
Aftensmad, Bagning, Frokost, Hovedret, tærte
Køkken
dansk
Antal
1
tærte
Ingredienser
Hjemmelavet tærte dej
100
gram
blødt smør
2
dl
hvedemel
1
dl
fuldkornsmel
3-5
spsk
vand
1
knivspids
salt.
Fyld
250
gram
kartofler
1
terning
boullion
2
styk
tomater
50
gram
revet mozerellaost
1
pakke
bacon
4
styk
æg
1
knivspids
peber
Tilbehør - til en hurtig salat
Salat
Majs
Agurk
Peberfrugt
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skræl og skær kartoflerne i små tern.
Kog dem møre i lidt vand med en boullionterning.
Bland alle ingredienser til tærtedejen.
Tryk dejen ud i et tærtefad – få dejen trykket godt op af kanterne så den ikke falder sammen under bagning.
Bag tærte dejen uden fyld i ca 10 minutter mens du også venter på kartoflerne. Skær dine tomater i skiver.
Bland æg og peber, rør godt.
Put kartoflerne ned i tærten, hæld æggene på, put tomaterne ovenpå tærten, drys med mozerella og afslut med dit bacon.
Skrue ovnen ned på 180 grader og sæt tærten i ovnen i 20-25 minutter.
Keyword
bacon, kartoffel tærte, Tærte