Go Back
Ananas bøf med bacon og ost. Skønne pindemadder som snacks til fest.

Ananas bøf med bacon og ost. Skønne pindemadder som snacks til fest.

De her skønne ananas bøf med bacon og ost. De fungere virkelig godt som snacks til fest, som forret, aftensmad eller som en klassisk pindemad. Nemt og lækkert!
Forb. tid 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Aftensmad, Forret, Hovedret, Snack
Køkken dansk, Middelhavet
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Bøf

  • 500 gram hakket oksekød. (lav fedtprocent)
  • ½ rødløg. (fint hakket)
  • 50 gram revet ost.
  • salt. (mængde efter smag)
  • peber. (mængde efter smag)
  • hvidløgspulver. (mængde efter smag)
  • paprika. (mængde efter smag)

Derudover

  • 8 bacon skiver.
  • 4 skiver ost.
  • 4 skriver ananas. (fra dåse)
  • tandstikker.

Tilbehør

  • 500 gram kartofler.
  • olie.
  • salt.
  • peber.
  • hvidløgspulver.
  • timian.
  • 1 bøtte bearnaisesovs. (valgfrit mærke)
  • gnavegrønt. (peberfrugt, agurk, gulerødder, tomat m.v.)

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne til dine bøffer. Del dejen i 16 lige små bøffer. Form og steg dem let.
  • Skær dine 8 skiver bacon over i halve. Så du nu har 16 skiver bacon.
  • Skær dine 4 skiver ost i 4 mindre kvadrater. Så du nu har 16 skriver ost. Gentag med dine ananas skiver.
  • Tænd din ovn på 180 grader varmluft.
  • Læg dine 16 skiver bacon på et skærebrat (bare et par skiver af gangen). Placer en bøf på hver, et stykke ananas og fold derefter dit bacon rundt om ananas bøffen. Læg en skive ost på toppen og put en tandstik ned din ananas bøf. Læg dem derefter i et ovnfast fad.
  • Rens og skær dine kartofler i mindre stykker. Læg dem i et ovnfast fad. Hæld lidt olie på dem. Put derefter krydderier på efter smag.
  • Sæt begge fade i ovnen ca. 30 minutter.
  • Inden maden er færdig, skal der selvfølgelig varmes lidt bearnaise og skæres nogle grøntsager.
  • Server derefter din ret, rygende varm og lækker.
Keyword ananas, bacon, oksekød, ost