Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Mexicansk chili con carne opskrift med ris og chokolade
Super nem og lækker mexicansk chili con carne opskrift med ris og chokolade. Chili con carne med tilbehør af cremefraiche og nachos.
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Ret
Aftensmad, Hovedret
Køkken
Amerikansk, dansk
Antal
4
Personer
Ingredienser
1
tsk
spidskommen
½ - 1
tsk
stødt chili
½
tsk
peber
olie
1
løg
(hakket)
4
fed
hvidløg
500
gram
hakket oksekød
1
dåse
bønner
1
dåse
hakket tomat
1-2
stykker
chokolade
salt
(bruges til tilsmagning)
Tilbehør
500
gram
ris
½
bøtte
cremefraiche
1
pose
nachos
snack peber
(som snack grønt)
agurk
(som snack grønt)
Sådan gør du
Hak dit løg og hvidløg fint.
Smid lidt olie i en gryde. Tilføj dine krydderier, lad det stege en smule inden du tilføjer dine hakket løg og dit hvidløg.
Kog dine ris efter anvisning på pakken.
Put derefter dit hakket oksekød ned i gryden til løg og krydderierne. Steg det godt.
Når dit kød er gennemstegt tilføjes dine bønner og tomater.
Smag til med chokolade og eventuelt salt.
Skær agurk og peberfrugt ud i mindre stykker som tilbehør.
Server din chili con carne med ris, cremefraiche og nachos chips.
Keyword
bønner, chili, oksekød