2-4spskkarry(mængde efter hvor kraftig en smag du ønsker)
1stykgrøntsagsboullion(terning)
salt
1dåsekokosmælk(en stor dåse)
Sådan gør du
Hak dit rødløg.
Bland alle ingredienser til kødbollerne godt sammen, jeg kørte mit på en røremaskine, da det klart er nemmest for at få en helt samlet og lækker dej.
Find to gryder, fyld vand i dem begge (masser i den til kødboller, og efter anvisning på rispakken på den gryde til risene).
Hæld ris, karry og grøntsagsboullion i den gryde du har fundet til dine ris. Sæt begge gryder på komfuret og skru op for fuld styrke under begge gryder.
Form alle dine kødboller, og put dem i gryden til kødbollerne. Lad dem koge til de svømmer op på toppen, dette er en indikation på at kødbollerne er ved at være færdige.
Når dine ris er færdige og alt vandet er fordampet, hældes din kokosmælk ned til risene. Smag derefter til med salt.
Server nu dine boller af kylling i karry ris - eventuelt med lidt hvidløgsbrød og nogle grøntsagsstænger eller en let salat.