Skær kyllingerne over på langs, på den tynde side - så du har 6 stykker kylling med en god brede.
Skær løget ud i små tern og tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Put lidt olie på en pande, rist karryen af og tilsæt dine løg. Bred blandingen ud over hele panden og læg dine kyllingestykker på ved middel varme.
Vend dine kyllinge stykker når de er halvt gennemstegte.
Skær din broccoli i mindre buketter og læg dem i den ene side af et fad.
Skær din bøfmozerella i 6 skiver.
Når kyllingen er gennemstegt er du klar til at "samle retten". Læg et stykke kylling i den anden side af fadet med broccoli (se evt. mine billeder), put en ananasskive på, afslut med et stykke ost. Fortsæt til du har brugt alle kyllingestykkerne og alt osten.
På panden tilsætter du nu kokosmælken (lad vær med at gøre den ren, karry og løget skal med i sovsen). Smag til med lidt af ananassaften, salt og evt en boullion.
Jævn din sovs så den bliver tykkere og smag den til igen efter et opkog.
Hæld sovsen i fadet med kylling og broccolien.
Sæt dit fad i ovnen (ca 20 minutter) og kog dine ris.
Server straks din kylling i karry med ris og broccoli.
Keyword grøntsager, karry, kylling, kylling i fad, ost, ris