Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Cremet frisk oste pastaret med kylling og fløde agtig sovs med et drys af bacon.
Skøn pastaret med kylling og fløde agtig sovs med et drys af bacon, indeholder masser af smag. Sovsen er baseret på en simpel mornaysovs, retten er virkelig lækker.
5
fra
9
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret
Hovedret
Køkken
Middelhavet
Antal
4
personer
Ingredienser
Kød
300
gram
kylling bryst
salt & peber
200
gram
bacon
(strimler)
Pasta
250
gram
frisk pasta
100
gram
ærter
1
teske
smør
1
håndfuld
persille
Tilbehør
1
hvidløgsbrød
½
liter
mornaysovs
Sådan gør du
Find 2 pander og en gryde. Fyld vand i gryden.
Skær din kylling i mindre tern. Steg det på den ene pande med lidt salt og peber. (det skal gennemsteges)
Steg dine bacon slices på en anden pande. Husk at vende dem ved behov. Lægges på papir der tager det værste fedt når det er stegt.
Kog din pasta i gryden med vand efter anvisning på pakken. Dine ærter tilsættes desuden også her.
Put dit hvidløgsbrød i ovnen ca. 10 minutter på 180 grader.
Tilsæt din mornaysovs til panden med kylling og lad det varme igennem.
Dræn din pasta og ærter for vand, tilsæt hakket persille og smør til din pasta og ærter. Fordel din pasta på panden med kylling og sovs.
Hak dit bacon og fordel det på toppen. Afslut eventuelt med lidt ekstra persille.
Keyword
bacon, kylling, mornaysovs, ost, pasta