1squash(halvdelen til tzatziki, halvdelen til bund)
3-5fedhvidløg
2dlgræsk yougurt(eller cremefraiche)
olie
salt
Pasta
250gramfrisk pasta
persille(en håndfuld)
1tsksmør
Sådan gør du
Hak løg, persille, purløg og hvidløg fint, bland alle ingredienserne til kødbollerne sammen. Gerne på en røremaskine, så kødet bliver en sammenhængende og lækker masse. Lad kødet trække.
Riv din squash, pres vandet ud og bland halvdelen sammen med mejeriprodukt, hakket hvidløg og smag til med salt og olie. Sæt det på køl hvor det kan trække lidt.
Din anden halvdel squash gemmer du blot til anretning.
Varm en gryde med vand og kog din pasta efter anvisning på pakken.
Varm en pande med lidt smør på. Form dine kødboller med en teske så de bliver små og fine. Lad dem stege og husk at vende ved behov. De skal stege ca. 10 minutter.
Når din pasta er færdigkogt hakker du lidt persille som du ligger ned til pastaen sammen med en klat smør og blander sammen.
Server nu din ret, en bund af revet squash, ovenpå ligger du pastaen, fordel kødboller på toppen og afslut med squash tzatziki.