400gramkød (jeg brugte pulled pork og forstegt kylling)
1glassalsa
1kartonmornaysovs
200gramgrøntsager(jeg brugte tomat og løg)
1lille dåsemajs
100gramcheddarost
100 grammozerellaost
1pakkesmå tortilla pandekager
salat
agurk
gulerødder
majs
ærter
ananas
Sådan gør du
Skær dit kød i mindre stykker. Put det i en gryde og steg det en smule. Hvis det er råt skal det selvfølgelig steges gennemsteges inde du fortsætter med punkt to.
Tilsæt salsa og mornaysovs til dit kød.
Skær grøntsagerne i mindre stykker og tilsæt både grøntsager og majs til kødsovsen.
Skær dine tortillias over i 2 (på midten).
Find et ovnfast fad, læg sovs i bunden, drys lidt ost på, fortsæt med 4 halve tortillias (se min tegning). Sovs, ost, 4 halve tortillias, sovs, ost, 4 halve tortillias, sovs, ost, 4 halve tortillias, sovs og afslut med ost.
Sæt dit fad med tortillia lasagne i ovnen i 15 minutter, på 180 grader varmluft. Osten skal være smeltet.
Klargør din salat imens og server straks efter tilberedning.