200gramrejer(jeg brugte bare rejer fra frost der var tøet op)
⅓dåseaspargessnitter.
1spskcremefraiche 18 %.
1spskmayonnaise.
Salt.(mængde efter smags præference)
Peber.(mængde efter smags præference)
Purløg.(mængde efter smags præference)
Karse.(mængde efter smags præference)
Citronsaft.(mængde efter smags præference)
¼finthakket løg.
Sådan gør du
Hak løg, purløg og klip dit karse i små stykker. (vask det først)
Bland cremefresie, mayonnaise, løg, purløg, karse og smag til med salt, peber og citronsaft.
Tilføj derefter rejer og asparges til blandingen. Jeg klipper mine asparges over fordi mine rejer er meget små, men det kan du vurdere ud fra hvordan dine rejer er.
Server derefter din rejesalat med rugbrød, på ristet toastbrød eller hvad du ellers kunne tænke dig. Du kan også bruge den på en salat.