Muffinsforme (jeg brugte en af metal. Hvis du ikke har det så kan du enten bruge silikone eller dem af papir der ikke er genbrugelige. Har du slet ikke nogle af delene, så kan du også bare ligge dine snoede spaghetti muffins ud på en bageplade med bagepapir.)
Ingredienser
Spaghetti muffins
500gramspaghetti.
Vand.
Salt.
Olie.
1glastomatsovs
150grammozzerellaost
1god håndfuldpersille
Tilbehør
1helhvidløgsflute.(skal være tøet op)
50gramcheddarost i blok.
50grammozzerallaost,
Valgfri gnavegrønt.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Start med at koge din spaghetti i rigeligt letsaltet vand.
Mens spaghettien koger kan du lave brødet klar. Skær din cheddarost i 7 skiver. Put en skive i hver revne. Put mozzarellaost på toppen og læg det i et ovnfast fad så du er klar til at putte det i ovnen med dine spaghetti muffins.
Når din spaghetti er kogt hælder du det meste af vandet fra. Du må gerne lade en lille bitte smule være i bunden af gryden. Tilføj ost og tomatsovs og rør det godt sammen så det er fordelt godt på spaghettien.
Nu skal dine muffinsforme smørres med lidt olie.
Tag en gaffel og en ske. Sno gaflen omkring i gryden med spaghetti til du har en stor mængde læg skeen under gaflen og sno det sidste omkring inden det overføres til din muffinsform. Fortsæt til du har brugt alt spaghettien eller ikke har flere muffinhuller (du kan sagtens spise pastaen som den er også hvis du ikke har flere muffinsforme)
Læg dine muffins i ovnen sammen med hvidløgsbrødet i cirka 10 minutter til brødet er gyldet og dine muffins er "sammenhængende".
Server med frisk hakket persille på toppen og eventuelt lidt gnavegrønt ved siden af.