Ret Aftensmad, Hovedret, one pot, pastafad, Pastaret
Køkken dansk
Antal 4personer
Ingredienser
300grampasta.(vælg en variant der ikke skal koge al for længe)
5dlvand.
5dltomatsovs.(vælg din favorit eller lav den selv)
150gramcheddarost.
100grammozzarellaost.
1helmedisterpølse.
Brød.
Gnavegrønt.(agurk, peberfrugt, gulerødder og tomat)
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Fyld pasta, tomatsovs, vand og cheddarost i et ovnfast fad.
Rør det hele godt sammen.
Put halvdelen af mozzerellaosten ovenpå. Læg din medisterpølse på toppen.
Sæt fadet i ovnen i 30 minutter. Efter 15 minutter tager du det ud, vender medisterpølsen (læg den til side først), rør rundt i pastaen og smider noget nyt mozzerellaost på toppen inden du ligger medisterpølsen tilbage på toppen.
Smid brødet i ovnen de sidste 5-10 minutters tid alt efter hvilket brød det er.
Server med lidt persille på toppen og gnavegrønt ved siden af.
Keyword Cheddarost, medister, mozzarellaost, pasta, pasta i fad, pastaret, tomatsovs